reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oki postara sie dopisac do listy - wy rowniez mozecie ten plik edytowac i dopisywac co tam trzeba :tak:

reklama
czesc

czy cos z ubranek jest potrzebnych?
myslalam o takich wiekszych , na potem ,synek zaraz urosnie , a tych w rozm 62-68 kolezanki juz napewno podeslaly w nadmiarze;)

na potem oczywiscie że sie przydadza a czy podesłały w nadmiarze nie wiem bo jeszcze nie doszły .Ale to nie problem jak bedzie za duzo odda sie jakims rodzicom potrzebujacym
dziekuje za zainteresowanie

Panie Zbyszku proszę nie odbierać tworzenia listy w taki sposób. Myślę, że wszystkim nam chodzi o to, żeby ta pomoc była faktycznie pomocna. Lepiej dostać rzeczy przydatne na teraz niż np. 7 past do zębów i 8 kremów do pupy :).
Która z dziewczyn z Poznania wybiera się w ten weekend do Pana Zbyszka (?) już się troszkę pogubiłam. Gdyby się okazało, że żadna z paczek przed dzisiaj nie dotrze to może jakąś spożywkę z Poznania wyślemy?

Pomocy dzisiaj puszczam wg naszych ustaleń, przepraszam ale wcześniej nie miałam czasu żeby się odezwać:tak:

Mama05 trzymaj formę ponad normę i się nie przejmuj głupimi docinkami...zazdrość z każdej strony widzę...nie wiem z jakiego powodu ale mniejsza o to:)

ja nie odbieram tego źle ciesze sie że ludzie chcą nam pomóc Nie chce zostac źle odebrany przez któraś z mam .bo jak stane na nogi ja nie wycofuje sie z tego forum chce tez pomagac innym a po za tym tobb to fajna sprawa mozna wymieniac sie doswiadczeniami co jest bardzo przydatne w życiu
pozdrawiam

Nie bardzo wiem o co jest "afera", bo moje dziecię się właśnie obudziło i nie mam czasu doczytać, ale dziękuję mama05 za podanie mi wczoraj nr konta bankowego do Zbyszka (przepraszam, że tak bezpośrednio ale myślę, że możemy sobie darować słowa per Pan/Pani). Wszyscy którzy chcą pomóc, pomagają.

Zbyszku ode mnie przelew wyszedł wczoraj i mam nadzieję, że szybko zostanie zaksięgowany na Twoim koncie.
Pozdrawiam ciepło :)

reklama
Carolinee Nic sie nie stało .Prześlij mi prosze dane do wysyłki na pw
pozdrawiam i czymaj sie ciepło

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry