reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oki postara sie dopisac do listy - wy rowniez mozecie ten plik edytowac i dopisywac co tam trzeba :tak:

reklama
czesc

czy cos z ubranek jest potrzebnych?
myslalam o takich wiekszych , na potem ,synek zaraz urosnie , a tych w rozm 62-68 kolezanki juz napewno podeslaly w nadmiarze;)

na potem oczywiscie że sie przydadza a czy podesłały w nadmiarze nie wiem bo jeszcze nie doszły .Ale to nie problem jak bedzie za duzo odda sie jakims rodzicom potrzebujacym
dziekuje za zainteresowanie

Panie Zbyszku proszę nie odbierać tworzenia listy w taki sposób. Myślę, że wszystkim nam chodzi o to, żeby ta pomoc była faktycznie pomocna. Lepiej dostać rzeczy przydatne na teraz niż np. 7 past do zębów i 8 kremów do pupy :).
Która z dziewczyn z Poznania wybiera się w ten weekend do Pana Zbyszka (?) już się troszkę pogubiłam. Gdyby się okazało, że żadna z paczek przed dzisiaj nie dotrze to może jakąś spożywkę z Poznania wyślemy?

Pomocy dzisiaj puszczam wg naszych ustaleń, przepraszam ale wcześniej nie miałam czasu żeby się odezwać:tak:

Mama05 trzymaj formę ponad normę i się nie przejmuj głupimi docinkami...zazdrość z każdej strony widzę...nie wiem z jakiego powodu ale mniejsza o to:)

ja nie odbieram tego źle ciesze sie że ludzie chcą nam pomóc Nie chce zostac źle odebrany przez któraś z mam .bo jak stane na nogi ja nie wycofuje sie z tego forum chce tez pomagac innym a po za tym tobb to fajna sprawa mozna wymieniac sie doswiadczeniami co jest bardzo przydatne w życiu
pozdrawiam

Nie bardzo wiem o co jest "afera", bo moje dziecię się właśnie obudziło i nie mam czasu doczytać, ale dziękuję mama05 za podanie mi wczoraj nr konta bankowego do Zbyszka (przepraszam, że tak bezpośrednio ale myślę, że możemy sobie darować słowa per Pan/Pani). Wszyscy którzy chcą pomóc, pomagają.

Zbyszku ode mnie przelew wyszedł wczoraj i mam nadzieję, że szybko zostanie zaksięgowany na Twoim koncie.
Pozdrawiam ciepło :)

reklama
Carolinee Nic sie nie stało .Prześlij mi prosze dane do wysyłki na pw
pozdrawiam i czymaj sie ciepło

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry