reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Izabela34 nie ma sprawy:)

Carolinaaa dzięki kochana :)

Zbyszek jak będę u Ciebie mogę odebrac jakieś rzeczy z których Filipek wyrósł i wyślę do Caroliny...wiem,że Ona jeszcze pomaga jednej rodzinie i ubranka sie przydadzą...pytałeś w poście czy może to ktoś zrobić-ja mogę.

Carolaaa zgadzasz się czy już się dogadaliście na te ubranka?

Dziewczyny ja jestem z okolic Poznania, jakby była potrzeba to jestem chętna zawieźć paczkę do Pana Zbyszka. Tym bardziej, że w tygodniu mieszkam w Poznaniu na stałe, a w weekendy zjeżdżam do domu.

Firma, w której pracuję robi serwisy rolet i też będę mieć na uwadze, że jakby był serwis w Murowanej to dam znać i wtedy paczuszka jedzie całkiem za darmo.

Zbyszku - tak jeszcze myślalam -- ja najwiecej zlecen łapie na oferii i takich serwisach... jak mi cos wpadnie w oko w twojej branży podeśle :tak:

Zbyszku - mówiłeś, że jakieś roboty remontowe Cię interesują, może mogłabym pomóc albo Ty mi ;-) Proszę o nr telefonu na PW. Czy Opalenica nie jest za daleko? No i czy w ogóle coś Ci się trafiło już?

niestety nie mam czasu by edytować tamtej listy bo właśnie zbieram się i jadę odebrać rzeczy od znajomych, nie wiem dokladnie co to będzie ale na pewno mleko i pieluchy. a oto lista rzeczy, które wysyłam kurierem.

- butelki 260ml TT ze smoczkami 1 - może któraś mama ma 2 lub 3 to dorzuci? bo ja nie mam niestety
- skarpetki, rajstopy- kilka par, używane ale myślę, że się przydadzą
- śpiworek do spania 70cm
- pampersy rozm 3
- mleko bebiko 1
- chusteczki bambino i penaten
- krem penaten
- balsam penaten
- pieluchy tetrowe
- termometr
- karuzela do łóżeczka
- zabawki do łożeczka, grzechotka
- próbki kosmetyków J&J, nivea, sudocrem
- śliniaczki
- sól fizjologiczna
- wit D
- szczoteczka dla Filipka

- ściereczki do mycia (do użytku w kuchni, łazience)
- odświeżacz powietrza brise
- płyn do paneli sudolux
- płyn uniwersalny do mycia sidolux
- kostki do WC
- rękawice gumowe
- kosmetyki dla p.Kasi (balsamy, żele, ampułki do ciała antycelulitowe, ujędrniające)
- mydła w kostce
- żel pod prysznic
- dezodoranty męskie

i planuje kupić coś do jedzenia ale raczej puszkowe rzeczy, bo paczka będzie szła zapewne 2 dni i tylko to przetrwa podróż!

ZAAKTUALIZOWALAM LISTE

JESLI KTOS NIE MOZE DODAC PRODUKTU PISZCIE NA PRIV BEDE DORZUCAC NA BIEZACO...

Link: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnLBg58Ov8wQdGVBNmdVUmFlcGk5T0FZT0VkT3NpYVE#gid=0

Zbyszku - do ciebie prosba - co potrzeba dla was z kosmetykow jedzenia itd?

ja moze nie powinnam sie mieszac,ale myslalam ,ze lista bedzie z iloscia sztuk ,nazw produktow. i ew rozmiarow,a nie nickow osob ktore to ofiarowaly , bo to chyba ma mniejsze znaczenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hmm też tak myślałam, chyba nie ma znaczenia co kto wysłał?
np od Poznanianek też pójdzie jedna wspólna paczka i nie będziemy się rozwlekać co od kogo bo to nieważne, ważniejsze żeby rodzina dostała wszystko czego potrzebuje!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry