reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Izabela34 nie ma sprawy:)

Carolinaaa dzięki kochana :)

Zbyszek jak będę u Ciebie mogę odebrac jakieś rzeczy z których Filipek wyrósł i wyślę do Caroliny...wiem,że Ona jeszcze pomaga jednej rodzinie i ubranka sie przydadzą...pytałeś w poście czy może to ktoś zrobić-ja mogę.

Carolaaa zgadzasz się czy już się dogadaliście na te ubranka?

Dziewczyny ja jestem z okolic Poznania, jakby była potrzeba to jestem chętna zawieźć paczkę do Pana Zbyszka. Tym bardziej, że w tygodniu mieszkam w Poznaniu na stałe, a w weekendy zjeżdżam do domu.

Firma, w której pracuję robi serwisy rolet i też będę mieć na uwadze, że jakby był serwis w Murowanej to dam znać i wtedy paczuszka jedzie całkiem za darmo.

Zbyszku - tak jeszcze myślalam -- ja najwiecej zlecen łapie na oferii i takich serwisach... jak mi cos wpadnie w oko w twojej branży podeśle :tak:

Zbyszku - mówiłeś, że jakieś roboty remontowe Cię interesują, może mogłabym pomóc albo Ty mi ;-) Proszę o nr telefonu na PW. Czy Opalenica nie jest za daleko? No i czy w ogóle coś Ci się trafiło już?

niestety nie mam czasu by edytować tamtej listy bo właśnie zbieram się i jadę odebrać rzeczy od znajomych, nie wiem dokladnie co to będzie ale na pewno mleko i pieluchy. a oto lista rzeczy, które wysyłam kurierem.

- butelki 260ml TT ze smoczkami 1 - może któraś mama ma 2 lub 3 to dorzuci? bo ja nie mam niestety
- skarpetki, rajstopy- kilka par, używane ale myślę, że się przydadzą
- śpiworek do spania 70cm
- pampersy rozm 3
- mleko bebiko 1
- chusteczki bambino i penaten
- krem penaten
- balsam penaten
- pieluchy tetrowe
- termometr
- karuzela do łóżeczka
- zabawki do łożeczka, grzechotka
- próbki kosmetyków J&J, nivea, sudocrem
- śliniaczki
- sól fizjologiczna
- wit D
- szczoteczka dla Filipka

- ściereczki do mycia (do użytku w kuchni, łazience)
- odświeżacz powietrza brise
- płyn do paneli sudolux
- płyn uniwersalny do mycia sidolux
- kostki do WC
- rękawice gumowe
- kosmetyki dla p.Kasi (balsamy, żele, ampułki do ciała antycelulitowe, ujędrniające)
- mydła w kostce
- żel pod prysznic
- dezodoranty męskie

i planuje kupić coś do jedzenia ale raczej puszkowe rzeczy, bo paczka będzie szła zapewne 2 dni i tylko to przetrwa podróż!

ZAAKTUALIZOWALAM LISTE

JESLI KTOS NIE MOZE DODAC PRODUKTU PISZCIE NA PRIV BEDE DORZUCAC NA BIEZACO...

Link: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnLBg58Ov8wQdGVBNmdVUmFlcGk5T0FZT0VkT3NpYVE#gid=0

Zbyszku - do ciebie prosba - co potrzeba dla was z kosmetykow jedzenia itd?

ja moze nie powinnam sie mieszac,ale myslalam ,ze lista bedzie z iloscia sztuk ,nazw produktow. i ew rozmiarow,a nie nickow osob ktore to ofiarowaly , bo to chyba ma mniejsze znaczenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hmm też tak myślałam, chyba nie ma znaczenia co kto wysłał?
np od Poznanianek też pójdzie jedna wspólna paczka i nie będziemy się rozwlekać co od kogo bo to nieważne, ważniejsze żeby rodzina dostała wszystko czego potrzebuje!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry