reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje wszystkim mama za tak wielkie zaangazowanie jestescie Kochane trzymajcie sie ciepluchno:-)

reklama
jeszcze jedno miło byc przyjetym jako facet do grona forumowiczek mam
Mam nadzieje ze dużo sie od was naucze i bede mógł sie bardziej przydac mojej Kasi

Panie Zbyszku

Wiem co przechodzicie z Zona byłam w podobnej sytuacji jak wy i wiem ze sa naprawde zyczliwi ludzie , sama uzyskałam taka pomoc od obcych mi ludzi tutaj z forum MOICH KOCHANYCH LIPCÓWEK za co jestem im ogromnie wdzieczna obecnie stajemy na nogi pomału maz zaczoł od lutego pracowac na pełnych obrotach od rana do wieczora zeby nam zapewnic najwazniejsze potrzeby , wiem ze i wam w koncu sie jakos poukłada nie zawsze musi byc pod górke w koncu po chudych latach beda w koncu tłuste , Zycze wam powodzenia

marzenka dzikuję za słowa otuchy .ja dam rade wiem o tym a tym bardziej z taka pomoca .
pozdrawiam i równiez zycze tłustych lat

julia dzięki wielkie .I nie ma skromnych paczek każda pomoc jest wielka
pozdrawiam

witam

wzruszyłam się tą cała akcją BaBeczek - jesteście wielkie!

proszę o dane do przelewu dla P. Zbyszka

ps. mamo05 - dobra robota;-) nie przejmuj się osobami które nie raz piętrzyły problemy na BB

reklama
rogalowa - wiesz dla mnie to nie problem...

pomysle i wieczorem podziele sie co wymyslilam bo mi benek na rece wisi ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry