- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
inka85
Mamusia Aleksego
karolaola ja właśnie też nie chciałam wpisywać tu listy bo różnie to może być odbierane... ale wg mnie dobry pomysł, więc jak już napisałam do p. Zbyszka po weekendzie powstanie na blogu lista potrzebnych rzeczy i będzie stale aktualizowana i wtedy będzie wiadomo co trzeba a co nie.
bo wiadomo to zmienia się z dnia na dzień! a pieluszki, chusteczki, mleko to chyba priorytet!!
jak dobrze, że istnieje takie forum!!
bo wiadomo to zmienia się z dnia na dzień! a pieluszki, chusteczki, mleko to chyba priorytet!!
jak dobrze, że istnieje takie forum!!
Tata Filipa
Fanka BB :)
Jeszcze raz dziekuje wam wszystkim ;-)
Witam!!! Śledzę ten blog od jakiegoś czasu i muszę napisać kilka słów od siebie i może wiele osób się ze mną nie zgodzi ale to nic tak czuję i swoje zdanie tu wypowiem. Bardzo poruszyła mnie historia Tej rodziny. Wiem że jest Im ciężko i sama postanowiłam Im pomóc...przekazałam dość sporą paczkę Rogalowej (to od niej dowiedziałam się o całej akcji, wiem ile włozyła w to serca by zaangażować w to innych)...postanowiłam pomóc bo warto, bo każdemu należy się pomoc w potrzebie i cieszy mnie że są ludzie którzy też tak myślą . Ale nie oczekuję oficjalnych podziękowań bo to nie o to chodzi a widzę że jest ktoś kto chyba zapomniał po co to wszystko. mama05 przykro mi że muszę to napisać ale twoje zachowanie jest nie na miejscu....chwalisz się każdą rzeczą którą kupiłaś czy zalatwiłaś....czego oczekujesz ? że publicznie wszyscy bedą cię chwalić ? wiele jest osób z tego co widzę które sie zaangażowały i nie afiszują się tak tym...dam Ci radę TROCHĘ SKROMNOŚCI
Witam!!! Śledzę ten blog od jakiegoś czasu i muszę napisać kilka słów od siebie i może wiele osób się ze mną nie zgodzi ale to nic tak czuję i swoje zdanie tu wypowiem. Bardzo poruszyła mnie historia Tej rodziny. Wiem że jest Im ciężko i sama postanowiłam Im pomóc...przekazałam dość sporą paczkę Rogalowej (to od niej dowiedziałam się o całej akcji, wiem ile włozyła w to serca by zaangażować w to innych)...postanowiłam pomóc bo warto, bo każdemu należy się pomoc w potrzebie i cieszy mnie że są ludzie którzy też tak myślą . Ale nie oczekuję oficjalnych podziękowań bo to nie o to chodzi a widzę że jest ktoś kto chyba zapomniał po co to wszystko. mama05 przykro mi że muszę to napisać ale twoje zachowanie jest nie na miejscu....chwalisz się każdą rzeczą którą kupiłaś czy zalatwiłaś....czego oczekujesz ? że publicznie wszyscy bedą cię chwalić ? wiele jest osób z tego co widzę które sie zaangażowały i nie afiszują się tak tym...dam Ci radę TROCHĘ SKROMNOŚCI
Drogi Szafranku popieram,mam takie same odczucia!
Tata Filipa
kobitki pamietajcie że dla was usługi remontowo-wykończeniowe 50% rabat
pozdrawiam
pozdrawiam
firanka a co z ta lista?bedzie utworzona?
moze trzeba napisac co moze uzywac malutki a co nie bo po co np ktos ma wysylac kosmetyki ktorych maluszek nie moze albo go uczulaja?
najlepiej zrobic co potzrebne i bedzie sie wykreslac??
co sadzicie?
firanka a moze ja bym Tobie przekazala wszystko co moge dac??bo ja nie wiem kiedy pojade bo nie mam z kim Mlodych zostawic a z nimi nie bardzo:/
co sadzisz?
moze trzeba napisac co moze uzywac malutki a co nie bo po co np ktos ma wysylac kosmetyki ktorych maluszek nie moze albo go uczulaja?
najlepiej zrobic co potzrebne i bedzie sie wykreslac??
co sadzicie?
firanka a moze ja bym Tobie przekazala wszystko co moge dac??bo ja nie wiem kiedy pojade bo nie mam z kim Mlodych zostawic a z nimi nie bardzo:/
co sadzisz?
Tata Filipa
Nie tylko teraz nawet gdy wyjde na prosta Ja takiej pomocy nigdy nie zapomne i dodam coś wiecej Trafiłyście w moje serce jako Prawdziwe Przyjaciółki
Zbyszku bo żona będzie zazdrosna;-)Nie tylko teraz nawet gdy wyjde na prosta Ja takiej pomocy nigdy nie zapomne i dodam coś wiecej Trafiłyście w moje serce jako Prawdziwe Przyj
aciółki
A tak serio to cieszę się że wszystko pomału sie układa...
reklama
Tata Filipa
nie nie nie bedzie zazdrosna Ona wie że jest dla mnie tą mała iskiereczka nadziei na lepsze zycie .Wie że dzieki niej oddycham :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: