reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Izi pewnie,że możemy tak zrobić. Zbyszek ma zrobić listę i aktualizować ją po otrzymaniu paczek,bo póki co nie jest w stanie określić co otrzymali z małżonką:tak: z chęcią przyjadę to przy okazji poznamy się:-)

reklama
Izi85 a Ty też z Poznania?? nawet nie wiedziałam :)
ja na razie z niczym sie nie deklaruję, poczekam na swoje dziewczyny i jak zbiorę paczkę to wtedy się odezwę i zobaczymy z którą się zgramy, dobrze wiedzieć że możemy skorzystać z Waszej pomocy w dostarczeniu!
pozdrawiam :)

Poznanianki działają aż miło :-) brawo kobitki!!!!
jelenia góra swoje 5 gr dorzuci i jutro wysyła paczkę, tylko najpierw tournee by wszystko zebrać ;-)

Jezeli chodzi o maluszka nie chce pic herbatki z kopru włoskiego raczej owocowa ,pieluszki może wszystkie,nie słuzy mu krem sudocrem na odparzenia teraz mamy nivea i jest ok mleko bebilon nie pije bo ulewa karmimy go bebiko1 i jest ok .jutro jeszcze zapytam kasi jak bym mógł pomóc bo jestem tylko facetem i niektórych rzeczy nie wiem ale staram sie
pozdrawiam

Zbyszku super się czyta tego posta,że żona to Twoja iskierka ;-) widać,że się kochacie:tak: ale w wieku Filipka nie podaje się herbatki owocowej,są do wyboru tylko z kopru,rumiankowa,ułatwiająca trawienie i uspakająca ewentualnie glukoza do przepajania...

Ostatnia edycja:
Jezeli chodzi o maluszka nie chce pic herbatki z kopru włoskiego raczej owocowa ,pieluszki może wszystkie,nie słuzy mu krem sudocrem na odparzenia teraz mamy nivea i jest ok mleko bebilon nie pije bo ulewa karmimy go bebiko1 i jest ok .jutro jeszcze zapytam kasi jak bym mógł pomóc bo jestem tylko facetem i niektórych rzeczy nie wiem ale staram sie
pozdrawiam

Zbyszku ale po 1 miesiącu nie ma owocowych z tego co mi wiadomo. Ja mam 2 rumiankowe i 2 ziołowe. Napisa czy mogą być jak nie wydam je komuś na gumtree pełno chetnych.

do rogalowa Nie moze by z kopru włoskiego bo maluch jest wybredny inne pije ale z kopru włoskiego wypluwa nie wiem czemu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry