reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Izi pewnie,że możemy tak zrobić. Zbyszek ma zrobić listę i aktualizować ją po otrzymaniu paczek,bo póki co nie jest w stanie określić co otrzymali z małżonką:tak: z chęcią przyjadę to przy okazji poznamy się:-)

reklama
Izi85 a Ty też z Poznania?? nawet nie wiedziałam :)
ja na razie z niczym sie nie deklaruję, poczekam na swoje dziewczyny i jak zbiorę paczkę to wtedy się odezwę i zobaczymy z którą się zgramy, dobrze wiedzieć że możemy skorzystać z Waszej pomocy w dostarczeniu!
pozdrawiam :)

Poznanianki działają aż miło :-) brawo kobitki!!!!
jelenia góra swoje 5 gr dorzuci i jutro wysyła paczkę, tylko najpierw tournee by wszystko zebrać ;-)

Jezeli chodzi o maluszka nie chce pic herbatki z kopru włoskiego raczej owocowa ,pieluszki może wszystkie,nie słuzy mu krem sudocrem na odparzenia teraz mamy nivea i jest ok mleko bebilon nie pije bo ulewa karmimy go bebiko1 i jest ok .jutro jeszcze zapytam kasi jak bym mógł pomóc bo jestem tylko facetem i niektórych rzeczy nie wiem ale staram sie
pozdrawiam

Zbyszku super się czyta tego posta,że żona to Twoja iskierka ;-) widać,że się kochacie:tak: ale w wieku Filipka nie podaje się herbatki owocowej,są do wyboru tylko z kopru,rumiankowa,ułatwiająca trawienie i uspakająca ewentualnie glukoza do przepajania...

Ostatnia edycja:
Jezeli chodzi o maluszka nie chce pic herbatki z kopru włoskiego raczej owocowa ,pieluszki może wszystkie,nie słuzy mu krem sudocrem na odparzenia teraz mamy nivea i jest ok mleko bebilon nie pije bo ulewa karmimy go bebiko1 i jest ok .jutro jeszcze zapytam kasi jak bym mógł pomóc bo jestem tylko facetem i niektórych rzeczy nie wiem ale staram sie
pozdrawiam

Zbyszku ale po 1 miesiącu nie ma owocowych z tego co mi wiadomo. Ja mam 2 rumiankowe i 2 ziołowe. Napisa czy mogą być jak nie wydam je komuś na gumtree pełno chetnych.

do rogalowa Nie moze by z kopru włoskiego bo maluch jest wybredny inne pije ale z kopru włoskiego wypluwa nie wiem czemu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry