- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Izi85 a Ty też z Poznania?? nawet nie wiedziałam
ja na razie z niczym sie nie deklaruję, poczekam na swoje dziewczyny i jak zbiorę paczkę to wtedy się odezwę i zobaczymy z którą się zgramy, dobrze wiedzieć że możemy skorzystać z Waszej pomocy w dostarczeniu!
pozdrawiam
ja na razie z niczym sie nie deklaruję, poczekam na swoje dziewczyny i jak zbiorę paczkę to wtedy się odezwę i zobaczymy z którą się zgramy, dobrze wiedzieć że możemy skorzystać z Waszej pomocy w dostarczeniu!
pozdrawiam
inka85
Mamusia Aleksego
Poznanianki działają aż miło :-) brawo kobitki!!!!
jelenia góra swoje 5 gr dorzuci i jutro wysyła paczkę, tylko najpierw tournee by wszystko zebrać ;-)
jelenia góra swoje 5 gr dorzuci i jutro wysyła paczkę, tylko najpierw tournee by wszystko zebrać ;-)
Tata Filipa
Fanka BB :)
Jezeli chodzi o maluszka nie chce pic herbatki z kopru włoskiego raczej owocowa ,pieluszki może wszystkie,nie słuzy mu krem sudocrem na odparzenia teraz mamy nivea i jest ok mleko bebilon nie pije bo ulewa karmimy go bebiko1 i jest ok .jutro jeszcze zapytam kasi jak bym mógł pomóc bo jestem tylko facetem i niektórych rzeczy nie wiem ale staram sie
pozdrawiam
pozdrawiam
Zbyszku super się czyta tego posta,że żona to Twoja iskierka ;-) widać,że się kochacie ale w wieku Filipka nie podaje się herbatki owocowej,są do wyboru tylko z kopru,rumiankowa,ułatwiająca trawienie i uspakająca ewentualnie glukoza do przepajania...
Ostatnia edycja:
Tata Filipa
do firanka kochamy sie z całej epy:-)
Jezeli chodzi o maluszka nie chce pic herbatki z kopru włoskiego raczej owocowa ,pieluszki może wszystkie,nie słuzy mu krem sudocrem na odparzenia teraz mamy nivea i jest ok mleko bebilon nie pije bo ulewa karmimy go bebiko1 i jest ok .jutro jeszcze zapytam kasi jak bym mógł pomóc bo jestem tylko facetem i niektórych rzeczy nie wiem ale staram sie
pozdrawiam
Zbyszku ale po 1 miesiącu nie ma owocowych z tego co mi wiadomo. Ja mam 2 rumiankowe i 2 ziołowe. Napisa czy mogą być jak nie wydam je komuś na gumtree pełno chetnych.
Tata Filipa
do firanka Ale po zdjeciu widzę że Wy tez ;-)
Tata Filipa
do rogalowa Nie moze by z kopru włoskiego bo maluch jest wybredny inne pije ale z kopru włoskiego wypluwa nie wiem czemu
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: