reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rumiankowe jak najbardziej ale jak te ziołowe sa z kopru to wydaj je komus bo Filip nie wypije .A owocowa napisałem bi widzisz ja to już najchetniej zabrałbym go na schabowy bo chciałbym da synowi to co dobre ale jak mówisz ze owocowe to jeszcze za wczesnie pewnie masz racje:-)

reklama
Izi85 a Ty też z Poznania?? nawet nie wiedziałam :)
ja na razie z niczym sie nie deklaruję, poczekam na swoje dziewczyny i jak zbiorę paczkę to wtedy się odezwę i zobaczymy z którą się zgramy, dobrze wiedzieć że możemy skorzystać z Waszej pomocy w dostarczeniu!
pozdrawiam :)
tak ja tez z Poznania...ale troche mnie wywialo za Poznan:) (przezmieorowo)

Firanka,super to sie jakos zgadamy najwyzej na Grudnowkach.

dobrze wiedzieć,że kopru włoskiego nie lubi i sudokrem nie pasuje!! więc wyciągam herbatkę z paczki i zamiast tej kupię rumiankową- tą powinien pić chętniej, przynajmniej mój Synek ją pije bez grymaszenia!!
więc jutro proszę zapytać żony, bo wiadomo, co mama, to mama... nieco lepiej się orientuje :-D ale Pana podziwiam, robi Pan wielką rzecz dla rodziny!!

co do herbatek to dobre ceny mają w rossmanie, były dobre promocje! bo apteki to złodziejstwo w biały dzień!

ja równiez pozdrawiam i uciekam bo od trzeciej moja zmiana z malucham a to juz nie długo
pozdrawiam

Izi pewnie ;-)

Pomocy na schaboszczaki przyjdzie jeszcze czas:-p

Inka opłaca się jeszcze kupować w Auchan,ja jak kupuję to te duże bo bardziej ekonomiczne.

Rogalowa napisz co zebrałaś w tej chwili,żebyśmy nie zdbublowali się niepotrzebnie np,że będzie 20 opakowań pieluszek 3,a za chwilkę Filipek wskoczy w 4 :-p

Ostatnia edycja:
Rogalowa napisz co zebrałaś w tej chwili,żebyśmy nie zdbublowali się niepotrzebnie np,że będzie 20 opakowań pieluszek 3,a za chwilkę Filipek wskoczy w 4 :-p

też jestem ciekawa bo jutro idę na zakupy ze znajomymi którzy zaoferowali pomoc i chciałabym kupić pieluchy. a czy z rozm 3 tak szybko dzieci wyrastają ?? wydawało mi się że w tym rozm dziecko chodzi najdłużej!?

reklama
Inka no zależy od wagi,bo mój Krzyś np waży 7100 więc jak tak dalej pójdzie to my wskoczymy niebawem w 4...dlatego to napisałam:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry