reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tygrynka witaj kobietko:))) tak,ja niedalko Strzeszyna;) jeśli tylko bedzie taka potrzeba podjadę po paczkę od Ciebie ..albo spotkamy sie gdzies w pół drogi-dogadamy się kochana -chcieć to móc :))) Julia zaraz Ci podam nr konta kochana:)) pewnie ,po co płacic za przesyłkę .pieluchy ciężkie..dlatego tez jak my kupiliśmy zakupy to wolałam zawieść...mąż też powiedział,że tak lepiej to pojechaliśmy....zimno było w ten dzień jak smok ,ale tym większa radość z pomocy:)

reklama
Czy mogę prosić na szybko rozmiar smyka?
Moja paczka pojedzie jutro razem z paczką kota-behemota- dziękuję za odzew!

Mama05 miło Cię znowu "widzieć" złota kobieto :)) czy ja dobrze pamiętam że Ty ze Strzeszyna jesteś? A Rogalowa skąd? Bo już wiem skąd Firanka ale nie wiem czy jedzie do Państwa w tę czy następną niedzielę? nie wiem czy zdążę się spotkać z dziewczynami do tej i odebrac wszystko, postaramy się, ale jak nie to czy będziemy mogły uśmiechnąć się do Ciebie Mama05 o zabranie naszej paczki?
ponadto uczuliłam męża i znajomych na temat jakiejś pracy dla Pana Zbyszka, jak tylko będę coś wiedziała to dam znać!

Tygrynka ja jestem z Rataj i wybieram sie do nich w niedziele jesli ktos cos ma i chce bym przekazala prosze dac znac...

Karolaola, Filipek nosi rozmiar 62, ale już z niego wyrasta, więc raczej 68.

Laski- macie wielkie serducha! Az mi sie lezka w oku kreci...

Mama05 jestes wielka!

Dobrze ze sa jeszcze na tym swiecie ludzie tacy jak Wy dziewczyny

Witam wszystkie Mamy bardzo dziekuje za takie zaangazowanie .Jula zdjecie Filipka jest dodane na moim niku jako minaturka i w albumie jedno .jak nie widac to moze źle zamieściłem .Bo szczerze troche głubie sie jeszcze na tym forum .

reklama
Marta witaj ;)) Jak Oleńka ?? wszystkie tu kobietki są wspaniałe i z wielkim serduszkiem ;) kiedyś Zbyszek opowie Filipkowi jakie ma ciotki na bb :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry