- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tata Filipa
Fanka BB :)
Wysłałem na priv dziekuje ślicznie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Firanka my też sie wybieramy 10 lub 11 marca ) Amelia za chwilę pewnie Ci Zbyszek poda na PW nr konta witamy i Ciebie Zbyszek dostałam przed chwilą kolejne PW od jeszcze jednej mamuśki...wyśle do mnie 5 szt mleka Bebico )))) super !! super mamuśki!! ja zmykam na dzis bo caly dzień jeździlam i juz padam na twarz...
Tata Filipa
Fanka BB :)
Do mama05 to odpoczywaj wiecej bo zdrowie najwazniejsze
pozdrawiam
pozdrawiam
Wiem,że to nie miejsce na tego typu posty,ale Mama05 czy Ty czasem nie odbierałaś dzisiaj paczki dla Zbyszka od Krklsz? Jeśli tak to wiedz,że żal mi Ciebie,przechwalasz się wszystkim co tutaj się dzieje,a tak naprawdę Rogalowa zaczęła akcję na FB tydzień temu nadałyśmy temat dalej jakoś nie chwaląc się tym, od Tygrynki dowiedziałam się co zrobić dalej,napisałam do Bestyji,która dała namiary na redakcję. Jak tylko dowiedziałam się,że powstał wątek nadałam temat Poznanianką ,Grudnióweczką , dziołchy Kochane podały hasło dalej i dalej,a czytając Twoje niektóre posty mam wrażenie jakbyś Ty miała na celu pokazanie jaka to nie jesteś,gdzie typowo wszyscy chcą pomóc i nikt się tym nie chwali bo każdy to robi prosto z serca,a niekiedy mam wrażenie,że piszesz te Twoje osiągnięcia po to żeby nie wiem Zbyszek poczuł się głupio,czy jak?
Wiem,że to nie miejsce na tego typu posty,ale Mama05 czy Ty czasem nie odbierałaś dzisiaj paczki dla Zbyszka od Krklsz? Jeśli tak to wiedz,że żal mi Ciebie,przechwalasz się wszystkim co tutaj się dzieje,a tak naprawdę Rogalowa zaczęła akcję na FB tydzień temu nadałyśmy temat dalej jakoś nie chwaląc się tym, od Tygrynki dowiedziałam się co zrobić dalej,napisałam do Bestyji,która dała namiary na redakcję. Jak tylko dowiedziałam się,że powstał wątek nadałam temat Poznanianką ,Grudnióweczką , dziołchy Kochane podały hasło dalej i dalej,a czytając Twoje niektóre posty mam wrażenie jakbyś Ty miała na celu pokazanie jaka to nie jesteś,gdzie typowo wszyscy chcą pomóc i nikt się tym nie chwali bo każdy to robi prosto z serca,a niekiedy mam wrażenie,że piszesz te Twoje osiągnięcia po to żeby nie wiem Zbyszek poczuł się głupio,czy jak?
No w końcu znalazł się ktoś kto napisał prawdę. Czytając komentarze mamy05 aż gotowało się we mnie czy to o to naprawde chodziło w tym wszystkim? Wszystkie pomagamy ile możemy ale tylko Mama05 tak bardzo sie tym wszystkich chwali...masakra
nie Ironia,ale ktoś się podał jako ja,a nikt ze mnie nie będzie robił downa,że jeżdżę po paczki gdzie w rzeczywistości ktoś się pode mnie podszywa,po drugie to nie tylko moje spostrzeżenia i napisałam to w imieniu swoim i kilku innych osób,które nie są tak odważne jak ja
reklama
Ja mam jeszcze pytanie czy mogę dołączyć nowe spodnie reserved L czarne męskie? Jeśli rozmiar nie ten to nie pakuję.
A więc uzbierałam:
kosmetyki:
podkład chigieniczny dla malucha
nivea balsam
nivea krem na odparzenia
nivea mydełko
mini sudocrem
patyczki do uszu dla malucha
babydream krem do twarzy, szampon
bambino krem ochronny
mydło do rąk
adidas dezodorant damski
5x lovela mleczko do prania po 120ml
4 saszetki płynu do płukania lenor
ciuszki:
kurteczka przejściowa na wiosnę
2 bluzy 3-6 - 6-9m
sweterek 2-4m
2 rampers 6m
sztruksy ocieplane
ogrodniczki myślę na już
pajacyk do ok 5m
4 bluzeczki na krótki rękaw- na wiosnę, lato
kamizelka na lato
3 pary skarpetek
czapeczkę na wiosnę
paputki
zawieszka do smoczka
2 gryzaki (nieużywane)
żakiet i marynarka dla p. Kasi
spodnie na 175cm, ale zawsze można skrócić
sinlac
3 soczki
5 słoiczków
lista tylko i wyłącznie po to by za dużo rzeczy nie dublować...
A więc uzbierałam:
kosmetyki:
podkład chigieniczny dla malucha
nivea balsam
nivea krem na odparzenia
nivea mydełko
mini sudocrem
patyczki do uszu dla malucha
babydream krem do twarzy, szampon
bambino krem ochronny
mydło do rąk
adidas dezodorant damski
5x lovela mleczko do prania po 120ml
4 saszetki płynu do płukania lenor
ciuszki:
kurteczka przejściowa na wiosnę
2 bluzy 3-6 - 6-9m
sweterek 2-4m
2 rampers 6m
sztruksy ocieplane
ogrodniczki myślę na już
pajacyk do ok 5m
4 bluzeczki na krótki rękaw- na wiosnę, lato
kamizelka na lato
3 pary skarpetek
czapeczkę na wiosnę
paputki
zawieszka do smoczka
2 gryzaki (nieużywane)
żakiet i marynarka dla p. Kasi
spodnie na 175cm, ale zawsze można skrócić
sinlac
3 soczki
5 słoiczków
lista tylko i wyłącznie po to by za dużo rzeczy nie dublować...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: