reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolaola-świetna paczkę uszykowałaś ;))

a Kasia nosiła rozmiar 38 ale mówiła mi ,że teraz to bardziej na 40 potrzebuje..wzrost 165cm
rozmiar buta 38 :)

Mła super ,że paczka od Ciebie już idzie....

za chwilę bedzie potrzebna nowa szafa na rzeczy dla Filipka ;)))
fajnie,fajnie ;)

reklama
Karolaola, rozmiar Pani Kasi (z tego, co już napisano wcześniej) to 38-40 (L).
Upsss, dubel :)

Ostatnia edycja:
ta moja paczka to chyba z tone bedzie ważyć :) butki 38 mam troche przepatrzę bo ja po ciazy w żadne sie nie mieszcze :-( w sobote zrobie remanent w szafach :)

dodalam tez duzo probek kremu przeciwodparzeniom JJ i kaszke nestle malinowa od 4 mc :tak: a synek sam wrzucił do pudła misia pluszowego :-D

Mamo05 to poprosze o ten numer konta:) bo pampersy sa ciezkie i wtedy drozsza przesylka by byla...w Rossmanie Babydream fajne sa te pampersy:)

Ja do paczki jeszcze dorzucilam 2 kaszki z bobovity od 4 miesiaca:)

właśnie zrobiłam rozeznanie w szafie i póki co rzeczy dla Filipka przygotowane. na Kasię niestety nic nie mam bo sama noszę 34/36 ale kosmetyki się znajdą i męskie coś też się znajdzie!!
jak dobrze, że wysyłając paczkę z firmy brata praktycznie nie mam limitu wagi :-)

panie Zbyszku na pw wysyłam listę, w wolnej chwili proszę zajrzeć i śmiało pisać co jeszcze!!!

DZIEWCZYNY PROŚBA DO WAS- wysyłam butelki TT ze smoczkami nr 1, może któraś może wysłać 2 lub 3 ??

Mama05 miło Cię znowu "widzieć" złota kobieto :)) czy ja dobrze pamiętam że Ty ze Strzeszyna jesteś? A Rogalowa skąd? Bo już wiem skąd Firanka ale nie wiem czy jedzie do Państwa w tę czy następną niedzielę? nie wiem czy zdążę się spotkać z dziewczynami do tej i odebrac wszystko, postaramy się, ale jak nie to czy będziemy mogły uśmiechnąć się do Ciebie Mama05 o zabranie naszej paczki?
ponadto uczuliłam męża i znajomych na temat jakiejś pracy dla Pana Zbyszka, jak tylko będę coś wiedziała to dam znać!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry