reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Panie Zbyszku, jutro ode mnie też kurierem wyleci paczka :tak: Mam nadzieję, że wszystko się Wam przyda.
No i dołączam się do dziewczyn i koniecznie zapraszam na nasze grudniówkowe forum!
Przesyłam buziaki i uściski dla małego Filipka!!

reklama
Mamo05 a kiedy sie wybierasz do p. Zbyszka? bo ja myslalam zebym ci przelala pieniazki i kupila pampersy?:) w rosmannie sa fajne moja corka uzywa:) niechcialam kupowac bo za drogo by paczka wyszla...;/

Julia witaj ..ja czekam na 2 paczki-jak dojdą to jedziemy...myślę ,że za tydzień w weekend bysmy jechali..jedna z paczek ma być dziś wysłana..
mogę Ci podać nr konta i prześlesz kasę to kupię w Twoim imieniu pieluszki :))

nooo..przeprowadzka zakończona..padam na twarz...ale wieczór już więc zaraz spać...

Witam się wieczornie :-)
Panie Zbyszku,bardzo mnie wzruszył ten wątek...rozumiem powagę sytuacji gdyż jeszcze niespełna 5 lat temu byłam w podobnej...niestety nie miałam koło siebie tylu wspaniałych ludzi (forumowiczki BB :tak:) dlatego też chciałabym Wam pomóc choć troszkę,poproszę o numer konta oraz adres do wysyłki-podeślę coś dla Filipka :happy:

paczka prawie spakowana. o moje biedne plecy :-D.. jeszcze jutro skocze po cos do jedzenia...

czy potrzebujecie moze jakis leków ?

mój apel na fb też podziałał na ludzi dobrego serca i jutro odbieram 2 paczuszki :-) i przekazuję dalej!!
więc nie taki facebook straszny jak go malują :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ironia -brawo ;)))
o lekach nic nie mówili,jedynie ten espumisan jest potrzebny ,ale tu już jedna mama wysyła.
prosili tez o płyn do kąpieli dla Filipka to może to.

Jagienka witaj-zaraz Ci wyślę dane na PW ;)

Zbyszku -kolejna mama -IZABELKA 34 wysyła zaraz Tobie przelew-podałam Jej konto i jak napisała-siada do przelewu:)))

Inka super,brawo:))

Do kąpieli kosmetyki (płyn, emolient, mydelko - nigdy nie wiadomo co dziecku bedzie pasowało) wędrują jutro w paczuszce :)

Freiya -świetnie ;)
ja zawiozłam płyn J&J ale to jak bedzie trochę starszy:))

Zbyszku dostalam info ,że ze Szwajcarii leci na moje konto przelew dla Ciebie -100zł-wolisz za to zakupy czy gotówkę przywieść:))??

Jagienka -kochana ,PW poszło:))a nawet 2 :)

Ja paczkę już wysłałam, ale pomyślałam teraz, że może Pani Kasia potrzebuje Kwasy Omega3 (?) W Waszej sytuacji nie trudno o depresję poporodową, a one podobno w dużym stopniu zapobiegają takim nastrojom... Proszę dać znać, jeśli są potrzebne.

reklama
Witam! Chętnie pomogę. Tylko czekam na wiadomość od kota-behemota, bo chyba mieszkamy w tej samej miejscowości to dorzuciłabym się do wysyłki kurierem.

Mam kosmetyki pielęgnacyjne:
babydream szampon
babydream krem do twarzy i ciała
bambino krem ochronny
nivea mydełko
sudocrem
nivea krem przeciw odparzeniom

Z pewnością znajdę jakieś ubranka tylko nie wiem czy jeszcze coś jest potrzebne, bo odzew niesamowity. Może jakąś kurteczkę dla Filipka- przejściową. Jakieś spodenki też się znajdą. I jeżeli coś jeszcze z ubranek jest potrzebne na już to proszę o info.

Proszę o wzrost i rozmiar mamy Filipka, bo jestem w trakcie wyprzedaży szafy to chętnie dołożę oczywiście rzeczy niezniszczone i zadbane;-)

Zabawki też się znajdą.

Mogę podesłać sinlac (nieotwierany) i jakieś soczki oraz słoiczki- będą na później.

I co tylko mi wpadnie w ręce, a się przyda to dorzucę. Mam to w domu- na zakupy nie zdążę pójść, bo czytam, że ten kurier ma wyjechać jutro. No i mama nadzieję, że uda mi się skontaktować z kota-behemota, bo inaczej moja wysyłka opóźni się.

Jeżeli któraś z mama ma nr tel. do kota to bardzo proszę- może szybciej uda mi się z nią skontaktować.

P. Zbyszku wiary w lepsze jutro!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry