reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Panie Zbyszku, jutro ode mnie też kurierem wyleci paczka :tak: Mam nadzieję, że wszystko się Wam przyda.
No i dołączam się do dziewczyn i koniecznie zapraszam na nasze grudniówkowe forum!
Przesyłam buziaki i uściski dla małego Filipka!!

reklama
Mamo05 a kiedy sie wybierasz do p. Zbyszka? bo ja myslalam zebym ci przelala pieniazki i kupila pampersy?:) w rosmannie sa fajne moja corka uzywa:) niechcialam kupowac bo za drogo by paczka wyszla...;/

Julia witaj ..ja czekam na 2 paczki-jak dojdą to jedziemy...myślę ,że za tydzień w weekend bysmy jechali..jedna z paczek ma być dziś wysłana..
mogę Ci podać nr konta i prześlesz kasę to kupię w Twoim imieniu pieluszki :))

nooo..przeprowadzka zakończona..padam na twarz...ale wieczór już więc zaraz spać...

Witam się wieczornie :-)
Panie Zbyszku,bardzo mnie wzruszył ten wątek...rozumiem powagę sytuacji gdyż jeszcze niespełna 5 lat temu byłam w podobnej...niestety nie miałam koło siebie tylu wspaniałych ludzi (forumowiczki BB :tak:) dlatego też chciałabym Wam pomóc choć troszkę,poproszę o numer konta oraz adres do wysyłki-podeślę coś dla Filipka :happy:

paczka prawie spakowana. o moje biedne plecy :-D.. jeszcze jutro skocze po cos do jedzenia...

czy potrzebujecie moze jakis leków ?

mój apel na fb też podziałał na ludzi dobrego serca i jutro odbieram 2 paczuszki :-) i przekazuję dalej!!
więc nie taki facebook straszny jak go malują :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ironia -brawo ;)))
o lekach nic nie mówili,jedynie ten espumisan jest potrzebny ,ale tu już jedna mama wysyła.
prosili tez o płyn do kąpieli dla Filipka to może to.

Jagienka witaj-zaraz Ci wyślę dane na PW ;)

Zbyszku -kolejna mama -IZABELKA 34 wysyła zaraz Tobie przelew-podałam Jej konto i jak napisała-siada do przelewu:)))

Inka super,brawo:))

Do kąpieli kosmetyki (płyn, emolient, mydelko - nigdy nie wiadomo co dziecku bedzie pasowało) wędrują jutro w paczuszce :)

Freiya -świetnie ;)
ja zawiozłam płyn J&J ale to jak bedzie trochę starszy:))

Zbyszku dostalam info ,że ze Szwajcarii leci na moje konto przelew dla Ciebie -100zł-wolisz za to zakupy czy gotówkę przywieść:))??

Jagienka -kochana ,PW poszło:))a nawet 2 :)

Ja paczkę już wysłałam, ale pomyślałam teraz, że może Pani Kasia potrzebuje Kwasy Omega3 (?) W Waszej sytuacji nie trudno o depresję poporodową, a one podobno w dużym stopniu zapobiegają takim nastrojom... Proszę dać znać, jeśli są potrzebne.

reklama
Witam! Chętnie pomogę. Tylko czekam na wiadomość od kota-behemota, bo chyba mieszkamy w tej samej miejscowości to dorzuciłabym się do wysyłki kurierem.

Mam kosmetyki pielęgnacyjne:
babydream szampon
babydream krem do twarzy i ciała
bambino krem ochronny
nivea mydełko
sudocrem
nivea krem przeciw odparzeniom

Z pewnością znajdę jakieś ubranka tylko nie wiem czy jeszcze coś jest potrzebne, bo odzew niesamowity. Może jakąś kurteczkę dla Filipka- przejściową. Jakieś spodenki też się znajdą. I jeżeli coś jeszcze z ubranek jest potrzebne na już to proszę o info.

Proszę o wzrost i rozmiar mamy Filipka, bo jestem w trakcie wyprzedaży szafy to chętnie dołożę oczywiście rzeczy niezniszczone i zadbane;-)

Zabawki też się znajdą.

Mogę podesłać sinlac (nieotwierany) i jakieś soczki oraz słoiczki- będą na później.

I co tylko mi wpadnie w ręce, a się przyda to dorzucę. Mam to w domu- na zakupy nie zdążę pójść, bo czytam, że ten kurier ma wyjechać jutro. No i mama nadzieję, że uda mi się skontaktować z kota-behemota, bo inaczej moja wysyłka opóźni się.

Jeżeli któraś z mama ma nr tel. do kota to bardzo proszę- może szybciej uda mi się z nią skontaktować.

P. Zbyszku wiary w lepsze jutro!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry