reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zbyszku to super..jak mam dać zarobić obcemu to wolę Tobie :)))

a ja dziś już wyciągałam na hol sąsiadkę co się zakopała w błocie a teraz jadę pomóc w przeprowadzce koleżance z pracy...

ja chyba chęć pomagania wyssałam z mlekiem mamy:)

Zbyszek czekam na paczkę od jednej mamy ,która nie może Wam pomóc przelewem ,ale robi broszki-wysle mi kilka-sprzedam w pracy i kasa bedzie dla Was...widzisz -każda pomaga jak może ,jak umie ,na ile każdą stać ;)

w dzisiejszych czasach to bardzo budujące;)

reklama
Ironia
Filipek ma juz jedzenie i dlatego pojawil sie uśmiech na naszych twarzach.
A co do jedzenia to naprawde obojętnie byle było lekkie co by Pani za wysyłkę nie musiała duzo zapłacic

Ironia fajnie,że na FB też daliscie apel..
ja nie mam tam konta...
Filipek mleczko ma na jakis czas ,ale herbatka pilnie potrzebna bo Zbyszek pisał ,że teraz pije wodę z cukrem..

Rogalowa -witaj kobietko :)
fajnie,że tyle nas jest :)

jadę po syna i zmykam pomagać w tej przeprowadzce...u nas mży cały dzień i nie fajnie bedzie tak nosić te kartony nosić ,ale cóż...w marcu jak w garncu ;))

Hej:) ja juz paczke mam gotowa:) jutro wysylka, mialam dzisiaj ale niemialam mozliwosci podjechania na poczte;/

W paczce sa ciuszki,mleczko dla malucha,chusteczki,herbatka rumiankowa...

Mamo05 a kiedy sie wybierasz do p. Zbyszka? bo ja myslalam zebym ci przelala pieniazki i kupila pampersy?:) w rosmannie sa fajne moja corka uzywa:) niechcialam kupowac bo za drogo by paczka wyszla...;/

Witam i ja :)
Weszłam tutaj dzięki linkowi Firanki zamieszczonemu na poznańskim wątku.. Razem z dziewczynami chciałybyśmy się przyłączyć do pomocy, ale widzę, że już wiele rzeczy do Państwa poszło. Dlatego prosimy o listę aktualnie potrzebnych rzeczy, czy to dla maluszka, czy dla rodziców. Zorganizujemy się i pomożemy!
Pozdrowienia z poznańskiego wątku :)

PS. Rogalowa, Firanka - widzę że Wy odwiedzacie rodzinę Filipka, czy w razie czego możemy Wam podrzucić rzeczy? Za cenę przesyłki lepiej dokupić coś jeszcze :)

Tygryna chetnie odbiore jeśli będziesz coś mieć pozdrawiam...

Ja rownież poproszę nr tel bo paczka idzie kurierem a bez tego się nie da!!

Dziewczyny jesteście WIELKIE!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry