reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Biegam jak oszalała po domu ale znalazłam stos ciuszków, nowe prześcieradło frotte, przybornik na łózeczko, kosmetyki, wkładki laktacyjne, butelki, smoczki aventu uspokajające nowe, buciki, śpiworki, pampersy 78 szt, zupki, kaszka nestle...

jutro szef przejrzy magazyn w naszym sklepie i zobaczymy co jeszcze uda sie wysupłać :tak:

czy jeszcze jest cos czego potrzebujecie dla was?

reklama
Ironia
Bardzo dziękujemy wszystko co Pani napisała bardzo sie przyda. Czekamy na paczki które ida i nie wiem co w nich jest wiec cięzko określic co jeszcze sie przyda napewno jedzenia dla nas. ;(

Pozdrawiamy Zbyszek Kasia i Filipek

Zbyszku oczywiscie ,ża nadal jestem z Wami-kazdego dnia mam kilka PW w Waszej sprawie i na każde odpisuję-podaję nr konta...adres...
zapewniam,że pomoc Wam potrzebna...
robię co mogę ,żeby pomóc;)))

mama05 nie wiem jak Ci dziekowac.
Dzięki Tobie i reszcie mama widzimy światełko w tunelu.

Panie Zbyszku paczka zapakowana, dużo ciepłych ubranek włożyłam, buciki, czapeczki, herbatkę o której pan pisał i jedzenie dla Państwa.
Mam pytanie czy będzie to problem jeśli paczka pójdzie kurierem?
Będę potrzebowała Pańskiego nr tel. żeby podać kurierowi.

Zbyszku i o to światełko chodziło...:)
dobrze,że już je widać ...poczekaj niech resztę paczek i przelewów dojdzie ;)

jak bedziemy robić łazienkę na górze to pomyślę o Tobie skoro się na tym znasz :))))
narazie nie mam kasy na materiały,ale jak zakupimy wszystko to się do Ciebie zgłoszę :)
chyba ,że nie kładziesz płytek??

mama05 Jasne ze kładę więc jak tylko bedziesz wszystko miała to sie odzywaj zawsze znajdę dla was czas:)

reklama
szkoda ze tak daleko pan mieszka bo my rowniez w planach mielismy remont łazienki ale jestesmy z krakowa ;-)

z jedzenia to pewnie jakies takie sypkie rzeczy, zupki nie wiem co jeszczE?

informacje umiescilam rowniez na FB zobaczymy czy bedzie odzew !

A jak się ma Filipek? czy ma juz zapewnione jedzenie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry