reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Panie Zbyszku moja propozcja to taka,by na blogu umieszczał Pan na bieżąco (i edytował) listę niezbędnych rzeczy.
zapewne po weekendzie sporo paczek dotrze i wtedy można by taką listę utworzyć!
na pewno pomogłoby to tym którzy chcą pomóc a niewiedzą co kupić, bo pewnie będzie się to zmieniać co rusz!

(to tylko moja propozycja- decyzja należy do Państwa)

Witam,jak juz napisalam jak bede w okolicy to uszykuje rzeczy dla Pana Zony i wszystko co mam podjade i przekaze.

Moze trzeba stworzyc jakas liste??
Mleko jakie pije i rzeczy jakich firm uzywa,bo maluszek roznie moze na cos uczulony?
jakie chusteczki??
jaki rozmiar nosi?

Pozdrawiam..Poznanianka;)

inka85 to świetny pomysł ale tak jak Pani mów dopiero jak przyjdą jakieś paczki bo nie wiemy co w nich bedzie.

Iza85 maluch ma rozmiar 62 ale pomału zamałe wiec lepiej 68 firmy tych rzeczy są naprawdę obojętne.

witam sie ,ale tu wrze :))) jak cudownie ;)))

Witam i ja :)

PS. Rogalowa, Firanka - widzę że Wy odwiedzacie rodzinę Filipka, czy w razie czego możemy Wam podrzucić rzeczy? Za cenę przesyłki lepiej dokupić coś jeszcze :)

Tygryna ja równiez byłam u Zbyszka i jakby co to mogę podjechac do Ciebie po rzeczy jak bede zawozić swoje:))

zbyszku-przed chwilę odpisałam na PW jeszcze jednej mamy ktora ma dla Was różne rzeczy...w tym pieluchy-podałam adres..kolejna przesyłka do Was idzie..

pamiętasz co powiedziałam jak się widzieliśmy???
że jestem na tym forum ponad 2 lata i wiem ,że są tu dobre kobiety które pomogą..że dacie radę z nasza pomocą ...i co??? :):) dacie rade -niech tylko wszystkie paczki dojdą do Was:)

masz choć trochę lepszy humor?:))

do wszystkich pomocników:
jesteście wielkie babeczki:)))
nawet mały przelew
nawet niewielka paczka
swiadczy o Waszym wielkim serduszku:)

pozdrawiam i smacznej kawki po obiadku;))

mama05 Humorek dobry bo 2 przelewu dziś dotarły i mamy nadzieje ze do poniedziałku zdązymy zebrac całą kwote:-) pod koniec przyszłgo wyruszam do pracy co prawda pieniędzy odrazu nie bedzie ale samo poczucie odrazu lepsze.

reklama
Dobra nastawienie i świadomośc ze jest tylko ludzie którzy nie przechodzą obojętnie obok krzywy innego człowieka i za to wszystkim dziękujemy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry