reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
u nas Caritas tez daje paczki przy Kosciele, ale moim zdaniem te paczki nie sa zbyt przemyslane, bo daja make, makarom, cukier, mleko, troszke gotowych zup, co 3 miesiace dzem i to wszystko moim zdaniem zmaiast ton maki mogliby dwac np. ziemniaki, margaryne do chleba, jajka, jakies serki bo co mozna zrobic z samej maki??!
margot
Mamma Mia!
Gosiu paskudna baba z Caritasu. Wielka mi chrześcijanka miłosierna A może powieś ogłoszenie gdzieś przy kościele, albo w innym sensownym (?) miejscu, że przyjmiesz chętnie starą lodówkę? Są ludzie, którzy mają problem, co zrobić z czymś, czego już nie chcą, bo wiadomo, wywóz kosztuje... Kurczę, szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo w Warszawie to nie jest większy problem trafić lodówkę, ale transport do Zielonej Góry to by była masakra finansowa...
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Gosia bardzo fajnie ze doszukujesz sie pozytywnych cech w Twoim zyciu a nie uzalasz sie nad swoim losem, naprawde podoba mi sie bardzo Twoj post, zycze zdrowka z calego Serducha, a jesli u Pani Pulmunolog okaze sie, ze jednak Syn ma astme to dacie rade, teraz leczenie astmy jest na w miare dobrym poziomie w Polsce i inhalatory nie kosztuja az tak duzo, wiem, ze to moze marne pocieszenie do faktu, iz takze drugie twoje dziecko moze byc chorowite, ale ebdzie dobrze zobaczysz, wazne, ze ejstes silna i szukasz tych pozytywnych stron, bo najlatwiej jest usiasc i rozpaczac, a najtrudniej wlasnie wziasc sie z zyciem za bary, jestes dzielna
reklama