reklama
Natalia12080
Początkująca w BB
Córkę nic nie boli ani nie swędzi, nie przeszadzja jej te krostki, bo są w większości małe a jak jest coś większego to też po 1,2 dniach praktycznie ginie. Ostatnio nam powiedziała, że to już prawdopodobnie zapalenia mieszków włosowych a nie czyraki, bo to małe krostki.
Natalia12080
Początkująca w BB
Dziekuje, zapytam. Mam nadzieje, że to nigdzie w ciele się nie rozwinie bo strasznie się boje. Dermatolog zapytana czy jest się czym martwić odpowiedziała "jeśli Pani nie ma czym to może Pani", więc zrozumiałam że raczej nie ma czymJeśli dostanie się do krwi, to może dawać objawy na całym ciele.
Spróbuj zapytać przy okazji lekarki o ten olejek herbaciany.
Natalia12080
Początkująca w BB
Dziękuję bardzo za wsparcie. Jeśli chodziłoby o mnie to luzik ale jednak dziecko to dziecko. Stres jakoś ciągle z tyłu głowy przez to jest, oby udało się zwalczy lekiem tego dziada już niedlugo.Tak więc się nie stresuj. Masz mądrą lekarkę i się jej słuchaj
mam tylko antybiotyk na skórę. Dziękuję za polecenie płynu.Ma Pani maści tylko na skórę czy np dodatkowo do gardła? My mamy na skore tam gdzie krostki i dodatkowo do uszu i noska.
Podziel się: