reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

To zależy na jakim gazie, będziesz to robiła, ale załóżmy, że na maksa, to od momentu kiedy woda się zagotuje i zacznie parować ok 20 - 25 minut. Tylko jeżeli rybę masz zamrożoną to jej nie rozmrażaj i daj trochę więcej czasu może do 35 minut. Będziesz widziała co się dzieje.

reklama
hmmm myślałam, że trzeba rozmrozić, ale nawet lepiej, mniej roboty ;) Czyli rybkę wkładać od razu, a nie jak zacznie się woda gotować, tak?

A tę wodę przyprawić czymś czy tylko rybę?

Ryba jak zamrożona to nie rozmrażasz, bo bedziesz miała papkę zamiast dania. Wody w tym wypadku nie trzeba doprawiać, chyba że chcesz ugotować sobie wywar rybny to wtedy tak.

U MNIE W DOMU MAMA ROBI SWIETNE ROLADKI , NIEKTORE ZAWIJANE Z JAJKIEM , KOTLETY Z PIECZARKAMI, BIGOSIK - WIEC MAM W CZYM WYBIERAC A WSZYSTKO TO NA POPRAWINY KTORE BEDA W DOMCIU W NIEDZIELE:-)))

Ogóreczki robiłaś?? Super! I jak wyszły?
Mam nadzieję, że moje wyjdą pyszne! Jutro bedę je już podjadać ;)

reklama
Do góry