reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
Dziewczyny a macie pomysł na dobrą rybkę? Może jutro bym zrobiła, ale nie chce jej smażyć. Nie wiem może jakas pieczona? Nie wiem ... Jak Wy ją przyrządzacie??
 
Mnie bardzo smakuje ryba po grecku.....
to ja to robie w ten spośób, że trzę na tarce o grubych oczkach marchew, seler i pietruszkę, następnie wszystko to podpiekam na oleju z oliwek aż zmięknie. Potem osobno podpiekam tylko rybkę, dodaję paprykę czerwoną surową, pokrojoną w cieniusieńkie paseczki. Wszystko razem łączę + przyprawy a na koniec posypuję posiekaną bardzo drobniutko zieloną pietruszką!!
Pyychaaaaaaa!! ::)
 
Kaszu ja też lubię rybkę po grecku, ale mój Maruś nie, on wtedy wyjada samą rybę :laugh:

Jejku, czy można jakoś inaczej rybkę zrobić czy muszę ją smażyć??
 
Doxa a robiłaś w ten sposób że nasierasz rybkę przyprawami i zawijasz w folię aluminiową i pieczesz w piekarniku. Robiłam tak kiedyś i jest pyszna, w takiej samej wersji tylko na grilu też jest super.
 
Co do ryby, to przypraw ja i do piekarnika lub na grila - jest pyszna.

A tak ogulnie to ja mam pytanie skad wy macie tyle czasu?? Czy to ja tylko jedna pracuje??
Bo przewaznie ja z mezem wracamy z pracy kolo 6 i wtedy sie zastanawiamy co gotowac no i oczywscie gotujemy razem. :)
 
Frezja a ta folia nie przyklei się do ryby?

Anja samą rybkę włożyć? Nie wysuszy się?
Spora część z nas siedzi w domku ;D
 
Ja zawsze tak robie lososia (moja ulubiona ryba). Pieprz, sol i do piekarnika na foli. Nigdy sie nie wysusza i jest super.
 
reklama
hmmm teraz jest jasne - łosoś jest dość tłusty sam w sobie i dlatego się nie wysusza, a ja mam filety z morszczuka ...
 
Do góry