reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 2 Czerwiec 2005
- Postów
- 4 998
No nie trochę więcej niż 2 filiżanki. Ale zużywasz, sama garnek wyliżesz takie to pyszne. A jak nie to do miseczki i do lodówki. Masz sos waniliowy np. do nalesników i innych deserów
Doxa
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 21 Luty 2005
- Postów
- 10 179
Małgosiu a ile ma być wody?malgosia_76 pisze:W sklepie kupujesz paczkę mrożonej żurawiny (najlepiej kanadyjskiej - jest najlepsza) Wrzucasz ją do garnaka z wodą
malgosia_76
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 2 Czerwiec 2005
- Postów
- 4 998
Doxiaczku,
Cześć, tak na oko, to myślę, że jest tego litr, może ciut więcej. Jak bedę gotoweać to zmierze. Ja wszystko na oko. Proporcje to specjalnie dla Was wymyślam
Cześć, tak na oko, to myślę, że jest tego litr, może ciut więcej. Jak bedę gotoweać to zmierze. Ja wszystko na oko. Proporcje to specjalnie dla Was wymyślam
malgosia_76
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 2 Czerwiec 2005
- Postów
- 4 998
Tak wiem, Ty nasza perfekcjonistko :laugh:
*syla*
kobieta pracująca...
dięki Małgosiu, myślałam że procedura jest bardziej skomplikowana.
malgosia_76
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 2 Czerwiec 2005
- Postów
- 4 998
Syla,
Ja gotuję dużo, ale mało skomplikowane rzeczy. Brak mi cierpliwości. Chociaż czasmi bawię się w lepie pączków (pyszne były), albo pierogów. W tym roku zrezygnowałam w zagniataniu uszek. Basta! ;D
Ja gotuję dużo, ale mało skomplikowane rzeczy. Brak mi cierpliwości. Chociaż czasmi bawię się w lepie pączków (pyszne były), albo pierogów. W tym roku zrezygnowałam w zagniataniu uszek. Basta! ;D
reklama
Podziel się: