reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

Mozna tez szczypioru zielonego dodac ale u mnie w ogrodzie juz pusto....warzyw i jarzyn brak:-(

Najlepiej sie to mieli rękami
;D ;D ;D ;D

reklama
Najedzona a teraz czas pozmywac ......tego nie nawidze a zmywarki nie mam. Zmywanie i prasowanie koszul to dwie rzeczy ktore nigdy przyjemnosci mi nie sprawiały

Oj Orzeszek wkleja chyba duzo fotek bo tak długo to trwa.

ewcia a te kotleciki z jajek jak smakowalyby bez cebuli?? ;)
J adzisiaj robie na obiad pizze ze szpinakiem i rybka.
juz raz jadlam i nic nam nie bylo ale i od czego......

...robie sama drozdzowe ciasto,
podpiekam bez sosu pomidorowego w piekarniku i klade potem na to
szpinak w kupeczkach,
kawalki rybki uduszonej wczesniej,
pieczarki uduszone i
starty zolty ser.

pizza jest na grubym ciescie a sera daje malo ;)

Dzisiaj na obiad mamy sphagetti z sosem z gorgonzoli i przyrumienionym boczkiem. Nareszcie normalny obiad. Od dwóch dni jem juz w zasadzie wszystko na c mam akurat ochotę. Orzechy Jasiowi nie przeszkadzają, sery też nie, wczoraj wszamałam mandarynkę i jest ok.

Ty malgosia to zawsze lubilas poszalec w kuchni, wiec nie dziwie sie, ze pierwsza serwujesz Jasiowi takie potrawy ;)

a ten sos to juz kiedys pisalas o nim - tak??

Dziewczyny zazdroszczę Wam odwagi :-) Ja się strasznie boję, że Tymeczkowi coś może zaszkodzić :-( Nie chcę mu zaserwować bólu brzuszka, lub co gorsze kolki ...

Nie pamietam, byc może pisałam. Lekarz pediatra powiedział, że mogę juz wrócić do diety ciążowej. U nas nigdy nie było alergii pokarmowych i Ola też dobrze wszystko toleruje. To dlatego.

reklama
ale Jolik ja wcale nie jestem odwazna, przeciez to co ja dzisiaj napisalam, miesci sie jaknajbardziej w Twojej diecie mamy karmiacejj. To tylko biale ciasto jak na chlebekk, szpinak, pieczarki i troche zoltego serka :)
Wlasnie chodzi o to, zeby jesc zgodnie z diety a mimo to cos sobie urozmaicac...ja tez sie pilnuje, bo Anulka bole brzuszka ma codziennie poznym popoludniem - ale jem zgodnie z tym co Wy podalyscie - wiec nic wiecej nie moge raczej zrobic.

To piszcie co Wy jecie, moze okaze sie, ze ciekawaq bedzie jakas bardzo prosta rzecz :)

Do góry