reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

hi, hi oj zdziwiłabyś się jak wiele ludzi używa takich do teflonu! Nie mogę na to patrzeć, ale ich sprawa. Natomiast krew mnie zalewa jak ktoś tak robi na moich garnkach i patelniach!

reklama
CZy ktoś ma jakieś fajne pomysły na obiad?.... bo ja mam pustke w glowie, dziś zapiekanka z pieczarkami, ale litości, no, wrzućcie coś...

reklama
U mnie w zasadzie tez nudy bo od jakiegos czasu sznycle, kotlety, pulpety, makaron z sosami w tym tez z cukinia, gulasz, pierogi i zupy i tak w kolko.
Dosc monotoni i dzisiaj zrobialm sobei takie ubogie danie azjatyckie: piers z kurczaka w paseczki cienkie podsmazylam, pozniej pieczarki, cebula czerwona, marchewka, przyprawe wok i na koniec grzyby mun i kielki fasoli. To do ryzu.
Ja wlasciwie robie duzo dan z filetow i czesto tez robie shoarme, albo jakies roladki zapiekane w piekarniku z sosem serowym.
Pomoglam choc troche Magdusiek? Wlasciwie tez zrobilabym cos innego na drugie i pomysow brak.

Do góry