reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
ja nie przepadam za sushi ale wersja Magduśka mi odpowiada, więc chętnie spróbuję. A ja dzisiaj wyjęłam z zamrażarki mięso - myślałam że to wiejska kura na rosół, a więc moralnie i fizycznie nastawiłam sie na rosół a ty patrzę: królik! Dobrze że nie w buraczkach bo bym się bała, że kaczka dziwaczka. ;-)

a ja dziś zrobiłam penne z sosem tuńczykowym. :-) wieczorem Wam napisze jak mój mąż przyjął danie;-)
a napiszcie mi jeszcze czy robicie ten sosik bardziej wodnisty czyli więcej pomidorów czy raczej gęsty ?

ja uwielbiam sushi mniam mniam

Jasne, jak ktoś używa aluminiowej łyżki to smak się zmienia :-) Ale ja zakłądam, ze nikt czefos takiego nigdzie nie wtyka.

Gratulacje!
Ja właśnie gotuje ryż na kolejne sushi, wzięło mnie :-)
A jutro witaj Meksyku! Nie mogę się doczekać.

Jasne, jak ktoś używa aluminiowej łyżki to smak się zmienia :-) Ale ja zakłądam, ze nikt czefos takiego nigdzie nie wtyka.
A może srebrnych lub posrebrzanych używa! :-)

Lindsay widzę, że bez pomocy świetnie sobie poradziłaś! Gratulacje! Prawda, że proste, szybkie i bardzo smaczne danie?!

:-)

Moi znajomi np. używają wyłącznie posrebrzanych sztućców, innych w domu nie mają :-)
Ja swoje wyciągam od święta, bo mi się nie chce ich czyścić i myć ręcznie ...

reklama
Tak, ale miesza się raczej czymś innym niż takim posrebrzanym, no Doxa, daj spokój, przecież więksozśc potraw od akurat posrebrzanego zmienia smak i jak ktoś ma takie to doskonale wie do czego używac. To trochę tak jakbyś przypominala, ze na teflonowej patelni nie używa się metalowych mieszadeł, widelca i innych takich :-)

Do góry