reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
Jeju, ile przepisów, dzis juz nie mam siły, ale jutro tu wróce.
Ja tyle jem, że az się dziwię, że wciąż wchodze w ciuchy, ale to chyba tylko dzieki silownmi i innym takim. bez tego az strach myśleć co by było:-)

Chyba nie bede czytac tego watku w godzinach nocnych bo patrzac na te przepisy to najchetniej bym pobiegla do kuchni cos zjesc.

Kochane dziękuję Wam za przepisy, ale niestety imprezy nie będzie :-( Goście lub ich dziec pochorowali się pokolei, albo coś im wypadło ...

no i masz babo placek! ;-) Doxa nie masz wyjścia, musisz teraz coś upichcić i nas zaprosić! :tak: ;-) :-D

Doxa, a przygotowałaś te wszystkei smakołyki? Czy nie zdązyłaś? Mam nadzieję, że ne zdązyłaś,bo już widzę jak Ci się to wszystko do lodówki i zamrażarki miesci ;-)

Magdusiek nie, nie zdążyłam, w ciągu dnia się okazało, że z imprezy nici!

Mała to o której będziecie? ;-)

Mala... zolte sledziki sa booooskie...
....chyba jutro znow zrobie...

zreszta ogolnie mam cug do sledzikow (jak nigdy)... kupie z kilogram i i z piec rodzajow zrobie... jak ktos ma jakies ciekawe formulki to poprosze... :-)

reklama
Teddy mój tata zawsze mówi:"zrób zielone śledziki!" :-D Właśnie je rbiłam w sobotę. :tak:

Do góry