reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Przesłać mogę, ale ja je trzymam w Outlooku, każdy przepis jako osobne zadanie, jeśli to Wam odpowiada, to mogę je w takiej formie przesłać!
mi odpowiada! POPROSZE!
mała26
Październikowa mama 2005
i wiele wiele innych. To nic takiego, przeciez każda z nas ma jakieś potrawy które sama (lub mąż) lubi i często gotuje i na pewno ma je w głowie. Nie wierzę, że przed kazdą imprezą siedzicie z książką kucharską w ręce. ;-)
Ale tak naprawdę ja dużo rzeczy zmieniam, przekręcam- te które ktos mi podrzucił lub sama zdobyłam. I tak wychodzą nowe pomysły.
A JA KOCHAM GOTOWAĆ! uwielbiam sterczeć w kuchni! :-)
Ale nie przepadam za pieczeniem ciast. brrr
Ale tak naprawdę ja dużo rzeczy zmieniam, przekręcam- te które ktos mi podrzucił lub sama zdobyłam. I tak wychodzą nowe pomysły.
Ale nie przepadam za pieczeniem ciast. brrr
mała26
Październikowa mama 2005
to może jeszcze dietetyczna ;-)
- seler
-rodzynki
-pestki słonecznika
-jogurt naturalny
-cytryna
Selera trzemy na średnich oczkach (ja wrzucam w robota) i szybko skrapiamy cytryną (co by nam nie ściemniał ;-) ), rodzynki spażamy, pestki słonecznika prażymy. Gdy słonecznik i rodzynki przestygną mieszamy wszystkie składniki, dodajemy jogurt. i to wszystko.
dziękuję za uwagę ;-)
- seler
-rodzynki
-pestki słonecznika
-jogurt naturalny
-cytryna
Selera trzemy na średnich oczkach (ja wrzucam w robota) i szybko skrapiamy cytryną (co by nam nie ściemniał ;-) ), rodzynki spażamy, pestki słonecznika prażymy. Gdy słonecznik i rodzynki przestygną mieszamy wszystkie składniki, dodajemy jogurt. i to wszystko.
dziękuję za uwagę ;-)
tusiekn
Fanka BB :)
Mala jestes niesamowita:-) kesli chodzi o przepisy, to prawda kazda z nas ma cos w glowie;-) Ja tez zmieniam i lubie eksperymentowac, robic nowe potrawy. Moj maz byl w niebowziety ostatnim obiadem:-) Mala dziekuje i wzajemnie wspolczuje;-)
Vertigo
Październikowa Mama 2005
i wiele wiele innych.
i uwielbiam piec ciasta!
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
...a ja uwielbiam je jeść. No i niestety dziś założyłam bojówki, które nie pamiętają juz czasów jak mi spadały z tyłka, a bylo to jeszcze jakiś miesiąc temu
Podziel się: