reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Będą Teddy pierożki lada moment ale to już muszę nie tylko siebie zmobilizować ale i Andrzeja:-)
_anna
Fanka BB :)
Syla dobry przepis na mufiiny z białą czekolada , bo u mnie jak co weekend muffinki z malinami no a tym razem dodam jeszcze czekoladę
*syla*
kobieta pracująca...
postaram się dziś wrzucić zapomniałam
Teddy
Październikowa mać
nie ma sprawy.... :-)
u mnie i tak ostatnio wszystko po chinsku wychodzi, wiec pierozki moga poczekac... :-)
ja nie wiem jak to jest, kiedys mialam faze na pomidory z czosnkiem i wszystko za co sie wzielam wychodzilo mi jakies takie wloskie.... teraz mam faze na munga i sos sojowy (ktory podpijam centralnie z butli kiedy tylko wleze do kuchni) i wszysko jakies takie chinskie... choc wcale nie mialo byc... :dull:
u mnie i tak ostatnio wszystko po chinsku wychodzi, wiec pierozki moga poczekac... :-)
ja nie wiem jak to jest, kiedys mialam faze na pomidory z czosnkiem i wszystko za co sie wzielam wychodzilo mi jakies takie wloskie.... teraz mam faze na munga i sos sojowy (ktory podpijam centralnie z butli kiedy tylko wleze do kuchni) i wszysko jakies takie chinskie... choc wcale nie mialo byc... :dull:
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Chodziły za mną te muffiny z malinami i czekoladą, chodziły, aż dzisiaj już nie wytrzymałam, kupiłam truskawki (bo malin nie było :-() i zrobiłam!!!
Pyszniutkie! Niebo w gębie!
Syla ależ one są słodkie (dobrze, że miałam kwaskowate truskawki ;-)) Wg mnie 2 tabliczki to za dużo, chociaż dla miłośników słodkiego to może w sam raz w ogóle wszytkiego tam dużo, aż mi się z formy wylewało! (bo się rozpędziłam i całe opakowanie truskawek wrzuciłam )
reasumując P O L E C A M !!!
Pyszniutkie! Niebo w gębie!
Syla ależ one są słodkie (dobrze, że miałam kwaskowate truskawki ;-)) Wg mnie 2 tabliczki to za dużo, chociaż dla miłośników słodkiego to może w sam raz w ogóle wszytkiego tam dużo, aż mi się z formy wylewało! (bo się rozpędziłam i całe opakowanie truskawek wrzuciłam )
reasumując P O L E C A M !!!
Podziel się: