reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
Widziałam wczoraj na kanale kuchnia jak gościu robił muffinki z malinami i białą czekoladą. Wyglądało przepysznie. Jeśli Andrzejowi uda się dostać maliny to dziś zaserwuję takie.

Andrzej robi dziś chińskie z makaronem ryżowym i krewetki z dymką (pierwszy raz), grzyby mun z czymś tam. Jak wyjdzie dobre to dam cynk.
Andrzej lubi tak eksperymentować, szczególnie upodobał sobie kuchnię chińską....a ja się z tego tylko cieszę;-)

Syla czemu mają nie wyść?? Ja też czekam z niecierplowością!!

Magdusiek a Ty tak przeciwniczka formy do muffinek byłaś ;-)

Byuam przeciwniczką, bo wiedziałam jak to się skończy... kochana, niedługo to ja w spodnie przestanę się mieścić jak tak jeszcze trochę muffinek porobię ;-)

Muffiny z malinami i białą czekoladą PRZE-PY-SZNE !!!!!!!!!!!!
Po prostu niebo w gębie, ten smak i zapach malin, niam..

Na chińszczyznę wstawię przpisiki tylko muszę Andrzeja zmobilizować żeby mi spisał.:-)

aaa zapomniałam dodać że eksperymentowałam i drugą blaszkę zrobiłam z kakao i ciemną czekoladą i cynamonem. Wyszły takie troszkę piernikowae. Też niezłe. Ale już chyba nic malin nie przebije - POLECAM!

reklama
Maliny w ogóle sa pyszne, ja uwielbiam placek z malinami, muffiny też muszą być pyszne. Hmm, chyba przy najbliższych zakupach dorzucę mrożone ;-)

Do góry