reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Widziałam wczoraj na kanale kuchnia jak gościu robił muffinki z malinami i białą czekoladą. Wyglądało przepysznie. Jeśli Andrzejowi uda się dostać maliny to dziś zaserwuję takie.
Andrzej robi dziś chińskie z makaronem ryżowym i krewetki z dymką (pierwszy raz), grzyby mun z czymś tam. Jak wyjdzie dobre to dam cynk.
Andrzej lubi tak eksperymentować, szczególnie upodobał sobie kuchnię chińską....a ja się z tego tylko cieszę;-)
Andrzej robi dziś chińskie z makaronem ryżowym i krewetki z dymką (pierwszy raz), grzyby mun z czymś tam. Jak wyjdzie dobre to dam cynk.
Andrzej lubi tak eksperymentować, szczególnie upodobał sobie kuchnię chińską....a ja się z tego tylko cieszę;-)
*syla*
kobieta pracująca...
jak wyjdą Magduś to dam:-)
*syla*
kobieta pracująca...
Muffiny z malinami i białą czekoladą PRZE-PY-SZNE !!!!!!!!!!!!
Po prostu niebo w gębie, ten smak i zapach malin, niam..
Na chińszczyznę wstawię przpisiki tylko muszę Andrzeja zmobilizować żeby mi spisał.:-)
Po prostu niebo w gębie, ten smak i zapach malin, niam..
Na chińszczyznę wstawię przpisiki tylko muszę Andrzeja zmobilizować żeby mi spisał.:-)
*syla*
kobieta pracująca...
aaa zapomniałam dodać że eksperymentowałam i drugą blaszkę zrobiłam z kakao i ciemną czekoladą i cynamonem. Wyszły takie troszkę piernikowae. Też niezłe. Ale już chyba nic malin nie przebije - POLECAM!
reklama
Podziel się: