reklama
_anna
Fanka BB :)
a ja wczoraj z mamą robiłam sałatkę w słoiki na zime
taka z ogórków, kapusty, marchewki, cebulki i pomidory ( zielone i czerwone) + marynata
bardzo ja lubię do mięsa a czasem jem nawet do naleśników na słodko - kwasno
taka z ogórków, kapusty, marchewki, cebulki i pomidory ( zielone i czerwone) + marynata
bardzo ja lubię do mięsa a czasem jem nawet do naleśników na słodko - kwasno
Doxa
Fanka BB :)
Oj Magdusiek przepraszam! Ale niedługo się przeprowadzasz, to zmieścisz i tę formę
Wczoraj widziałam w TV jak babka robiła jajka w tej formie:
wykładała każdą foremkę szynką, wbijała jajko, odrobinę śmietany na wierzch, natka pietruszki i chyba parmezanu trochę - wstawiała do piekarnika na ok. 20 min, 180stopni i już! Fajne babeczki wyszły - w sumie super śniadanko jak ma się gości w domu
Wczoraj widziałam w TV jak babka robiła jajka w tej formie:
wykładała każdą foremkę szynką, wbijała jajko, odrobinę śmietany na wierzch, natka pietruszki i chyba parmezanu trochę - wstawiała do piekarnika na ok. 20 min, 180stopni i już! Fajne babeczki wyszły - w sumie super śniadanko jak ma się gości w domu
magdusiek
Październikowa Mama 2005
W mojej nowej kuchni to ja już zaplanowałam troche miejsca, zrezygnowałam z szafek na rzecz głębokich szuflad i będę miała taką kuchnię o jaką jeszcze rok temu sama bym siebie nie posądzała. CZyli jednak tylko krowa nie zmienia poglądów
A tak dla wiadomosci wszystkich, ja się przed tą formą wzbraniałam 2 lata - DWA!!!!! LATA!!!!! nie miesiące, dni itd. A jeden przepis sprawił, że na bank w przyszłym tygodniu jade do ikea. Doxa - plac zabaw?
Teddy - u mnie bywają goście na sniadanie
A tak dla wiadomosci wszystkich, ja się przed tą formą wzbraniałam 2 lata - DWA!!!!! LATA!!!!! nie miesiące, dni itd. A jeden przepis sprawił, że na bank w przyszłym tygodniu jade do ikea. Doxa - plac zabaw?
Teddy - u mnie bywają goście na sniadanie
reklama
Podziel się: