reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kala to ta w zielonej! W niebieskiej Bunia:happy2: Mi się też z gumisiami kojarzy:-D

Hahahaha W zielonym ubranku do Sani:-D Dawno nie oglądałam, muszę Klaudii zapodać to sobie przypomnę kto był kto:-D

o jaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Gumisie????? :szok::szok::szok::szok:

dzizas w życiu bym nie skojarzyła pomimo, że oglądałam je namiętnie jako dziecko :-D:-D:-D:-D

księżniczka Kala, wow to brzmi dumnie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kala hehe

Jagoda fajne imię, Maja też no ale pełno pszczółek dookoła ;-)
U nas raczej zostanie Oliwia choć mój mnie męczy jeszcze o Emilie... Ale tak ma na imię jego kuzynka której nie lubię... Choć imię ładne.

My przejrzelismy dziś listę imion w stolicy i wahamy sie nad: Maja, Natalia, Emilia i Alicja ( to nam sie podoba, ale Ola i Ala? Jak w elementarzu? Chociaż teraz już nie ma elementarzy, więc tylko nam sie kojarzy....) I jeszcze Paulina, ale to mniej

witajcie dziewczyny :)
nasze propozycje póki co to Alicja i Mikołaj. Weszłam właśnie z ciekawości teraz na ten wątek, żeby zobaczyć czy przypadkiem nie będą się zbyt często przewijać ;-) bo np. Alicja jak na złość jak w zasadzie znam bardzo mało tak teraz u Męża w pracy dwie ostatnio narodzone dziewczynki to właśnie Alicje..
mi generalnie rzecz biorąc bardzo podobają się ruskie imiona jak Natasza, Tamara, Kalina itp. ale albo nie przemawiają do Męża albo mamy już w rodzinie - a na to też patrzymy.

dodam Wam tylko jeszcze, tak dla otuchy lub wręcz przeciwnie ;), że ostatnio znajoma opowiadała, że mimo, iż przez całą ciążę mieli wymyślone imię dla córci, co do którego byli b. przekonani to kiedy mała przyszła na świat spojrzeli na córkę i doszli do wniosku, że to wybrane imię zupełnie nie pasuje i w końcu nazwali inaczej. Tak więc weźmy pod uwagę, że tak też może być ;-)

reklama
jeżeli chodzi o popularność w tym i poprzednim roczniku to górą Alicje i Lilianny :tak: z chłopców nadal Kubusie. Alicja podobno zrobiła się popularna jak wszedł serial lekarze w ramówkę TVNu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry