- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Kala to ta w zielonej! W niebieskiej Bunia Mi się też z gumisiami kojarzy
U
użytkownik 902
Gość
Hahahaha W zielonym ubranku do Sani Dawno nie oglądałam, muszę Klaudii zapodać to sobie przypomnę kto był kto
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
o jaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Gumisie?????
dzizas w życiu bym nie skojarzyła pomimo, że oglądałam je namiętnie jako dziecko
księżniczka Kala, wow to brzmi dumnie
dzizas w życiu bym nie skojarzyła pomimo, że oglądałam je namiętnie jako dziecko
księżniczka Kala, wow to brzmi dumnie
emyly
Fanka BB :)
Karola - hehe, no widzisz, a mi się to tak skojarzyło, co nie zmienia faktu, że wg mnie imię to bardzoo piękne
Katka***
Kala hehe
Jagoda fajne imię, Maja też no ale pełno pszczółek dookoła ;-)
U nas raczej zostanie Oliwia choć mój mnie męczy jeszcze o Emilie... Ale tak ma na imię jego kuzynka której nie lubię... Choć imię ładne.
Jagoda fajne imię, Maja też no ale pełno pszczółek dookoła ;-)
U nas raczej zostanie Oliwia choć mój mnie męczy jeszcze o Emilie... Ale tak ma na imię jego kuzynka której nie lubię... Choć imię ładne.
malgorzatkar
My przejrzelismy dziś listę imion w stolicy i wahamy sie nad: Maja, Natalia, Emilia i Alicja ( to nam sie podoba, ale Ola i Ala? Jak w elementarzu? Chociaż teraz już nie ma elementarzy, więc tylko nam sie kojarzy....) I jeszcze Paulina, ale to mniej
cioccolata
Aktywna w BB
witajcie dziewczyny
nasze propozycje póki co to Alicja i Mikołaj. Weszłam właśnie z ciekawości teraz na ten wątek, żeby zobaczyć czy przypadkiem nie będą się zbyt często przewijać ;-) bo np. Alicja jak na złość jak w zasadzie znam bardzo mało tak teraz u Męża w pracy dwie ostatnio narodzone dziewczynki to właśnie Alicje..
mi generalnie rzecz biorąc bardzo podobają się ruskie imiona jak Natasza, Tamara, Kalina itp. ale albo nie przemawiają do Męża albo mamy już w rodzinie - a na to też patrzymy.
dodam Wam tylko jeszcze, tak dla otuchy lub wręcz przeciwnie , że ostatnio znajoma opowiadała, że mimo, iż przez całą ciążę mieli wymyślone imię dla córci, co do którego byli b. przekonani to kiedy mała przyszła na świat spojrzeli na córkę i doszli do wniosku, że to wybrane imię zupełnie nie pasuje i w końcu nazwali inaczej. Tak więc weźmy pod uwagę, że tak też może być ;-)
nasze propozycje póki co to Alicja i Mikołaj. Weszłam właśnie z ciekawości teraz na ten wątek, żeby zobaczyć czy przypadkiem nie będą się zbyt często przewijać ;-) bo np. Alicja jak na złość jak w zasadzie znam bardzo mało tak teraz u Męża w pracy dwie ostatnio narodzone dziewczynki to właśnie Alicje..
mi generalnie rzecz biorąc bardzo podobają się ruskie imiona jak Natasza, Tamara, Kalina itp. ale albo nie przemawiają do Męża albo mamy już w rodzinie - a na to też patrzymy.
dodam Wam tylko jeszcze, tak dla otuchy lub wręcz przeciwnie , że ostatnio znajoma opowiadała, że mimo, iż przez całą ciążę mieli wymyślone imię dla córci, co do którego byli b. przekonani to kiedy mała przyszła na świat spojrzeli na córkę i doszli do wniosku, że to wybrane imię zupełnie nie pasuje i w końcu nazwali inaczej. Tak więc weźmy pod uwagę, że tak też może być ;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: