reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jerzy to w klanie :D ------ ja znam chyba sto mart ;) w klasie mialam 4, w pracy mam 3. Sporo. Znam wiecej Mart niz Kasiek ;) znam tez wielu Michalow, ale musialam sie chwilke nad tym zastanowic, bo jakos o tym nie myslalam nigdy

Faktycznie napisałam o Kasiach, a nas Mart, też było trzy, zapominam czasem jak mam na imię :what: w takim razie potwierdzam oficjalnie - nie czuję się pokrzywdzona popularnym imieniem ;)

Oczywiście, że soku :)
Ale mi się ostatnio wino śniło... ehhh.

I tak właśnie u mnie, nie wiem już czy trzymać kciuki na chłopaka, bo będzie Olinek, czy jednak nie trzymać i dzidzi może się okazać Mają.
Chociaż wczoraj mój jak miał gorączkę to w złości... no dobra to będzie Anielka (po jego babci), gdzie się zdziwił, że mi się to imię bardzo podoba :)

Najważniejsze , żeby imię zaakceptowała mamusia i tatuś i żeby nie było brzydkie i obraźliwe dla dzieciątka. Z mojego Franka ciotka jedna się śmiała, trzy razy się pytała czy nie żartuje.

Moja siostrzenica, lat prawie 2 ma na imię Marta i wszyscy dookoła mówią jakie oryginalne imię, bo nikt już takiego daje :-D
Ja znowuż z imieniem dla chłopca nie miałam problemu - miał być Michał :-)
Teraz na placu boju: Maja - bardzo popularne, Amelka - jest u mnie tylko 1 lub Emilka :-)

U nas teraz tez problem, bo w tej ciąży jakoś nam "nie idzie" wymyślanie imienia dla dziewczynki, a będziemy mieli drugą córcię ;-) Chłopak miał być Nikodem...

Na razie kilka propozycji krąży nam po głowie, ale póki co na chwilę obecną najbardziej skłaniamy się do imienia Klara :-) :tak: Chociaż mnie np. podoba się też Tamara, ale mój małż nie jest zachwycony tym imieniem...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry