reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
arabelka zgodzę się i nie z Tobą :-) Alicja zarówno w 2012 jak i w 2013 była na 12-tym miejscu tak więc dość wysoko aczkolwiek to na pewno nie Lena, Julia czy Maja ;-)

Liliana była prawie na 30-tym miejscu więc jeszcze mniej popularna :)

pewnie zależy to też od tego gdzie się mieszka i co się słyszy wokół... :-)

W moich rejonach króluje Gabriela i ostatnio Marcelina, a z chłopięcych Szymon :-)

U mnie znowu jezeli chodzi o chlopca to Leona maja dwie moje dalsze znajome ;) mam nadzieje ze to zbieg okolicznosci i ze nie ma teraz mody na Leosia bo pojdzie mlody do szkoly a tam polowa Leonow...

Leonów w zesżłym roku urodziło się 1500. jest chyba na 22 miejscu popularności.

tak odnośnie popularności imion: mama mi kiedyś powiedziała (ma na imię Teresa) : "przez całą młodość wolałam być jedną z kilku Kryś w klasie niż jedyną Tereską..."

reklama
A moim zdaniem dużo zależy od charakteru. Przez całą szkołę podstawową byłam jedyną dziewczyną o takim imieniu jakie mam, we wszystkich rownoległych klasach i wcale nie cierpiałam z tego powodu, chociaż moje imię nie jest jakieś wydumane. Wręcz czułam się wyjątkowo :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry