- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My wiemy od 12 sierpnia że to dziewczynka ))
Propozycje nasze to: Julia, Alicja lub Aleksandra. Julia a szczególnie Aleksandra ma tyle pięknych zdrobnień, że chyba mnie najbardziej przekonuje: Ola, Olcia, Oleńka, Olusia, Oli, Alex, Olinka.
Wkrótce zadecydujemy.....
Propozycje nasze to: Julia, Alicja lub Aleksandra. Julia a szczególnie Aleksandra ma tyle pięknych zdrobnień, że chyba mnie najbardziej przekonuje: Ola, Olcia, Oleńka, Olusia, Oli, Alex, Olinka.
Wkrótce zadecydujemy.....
mamjakty
styczniówka 2009
Oleńka - prześliczne my jak będziemy mieć dziewczynkę na pewno tak ją nazwiemy ) jakoś dziewczęce imię trudniej było nam wybrać, jeszcze Emilka mi się podoba
ania.falko
Entuzjast(k)a
Ravenalka -gratuluje Antosia!!!!
I do stycznia masz nas!!!!!
I do stycznia masz nas!!!!!
A co sądzicie dla chłopca Mike Patryk a dla dziewczynki Sandra Angelika?
Z tych imion podoba mi sie Patryk. Bardzo nie lubie nowoczesnych imion, moze to dlatego :-)
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Ja też stawiam raczej na tradycyjne imiona- dlatego wszystko wskazuje na to że u nas będzie HANIA
Gemini w takim razie jesli u mnie tez bedzie dziewczynka, to bedziemy mialy 2 Hanie w styczniu 2009Ja też stawiam raczej na tradycyjne imiona- dlatego wszystko wskazuje na to że u nas będzie HANIA
reklama
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Celinka - no bo to śliczne imię jest:-);-)
My jeszcze zastanawialiśmy się nad Zuzią, ale to jest baaaaaaaardzo popularne imię i jakoś tak odpuściliśmy sobie... Hania to jest to!:-)
My jeszcze zastanawialiśmy się nad Zuzią, ale to jest baaaaaaaardzo popularne imię i jakoś tak odpuściliśmy sobie... Hania to jest to!:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.