reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Ta skrzynia którą ja kupiłam też jest o dziwo stabilna, Oli stała w niej, napierała na bok i nie przewróciła się. No i duża, na czym mi zależało.
Te drewniane Joasiek, to bardzo fajny pomysł, ale ja nie mam takich zdolności do przyozdabiania jak Ty, więc pozostaje mi gotowiec. Widziałam na zdjęciach w Waszej galerii jak Wasze ładnie ozdobiłaś :tak:

reklama
Kasiad nawet jeśli Ty nie masz zdolności (w co średnio wierzę ;-)) to masz przecież Paulinę, która mogłaby się wyżyć i zrobić z niej małe arcydzieło! :tak::happy2:

W 5-10-15 duże wyprzedaże, po 30-50%. Kupiłam dziś Oliwce bardzo ładny dresik po 21 zł, później wkleję zdjęcie.
bardzo fajny dresik ja dzisiaj sie przejde do 5-10-15:tak::tak::tak::tak:

A jak jeszcze któraś z Was planuje kupić skrzynię na zabawki, to warto zajrzeć do Carrefoura, ja dziś kupiłam identyczną jak ta (tylko kolor inny):
SKRZYNIA NA ZABAWKI 45 litrów + BANER GRATIS !!! (289211661) - Aukcje internetowe Allegro
mam taka sama skrzynie i jestem z niej zadowolona:tak:

Ja też mam traką skrzynię jak Kasiad, tzn dokładnie mamy dwie takie skrzynie, kupiliśmy je w Kauflandzie 29,99zł za sztukę.

Ja kupuje takie duze pudelka,ktore mozna nakladac na siebie...U dzieci pelno ich stoi,az pod sam sufit:tak:.

a ja po ostatnich przgodach z pieluchami (papmpersy = czerwona pupa, huggies = przeciekanie po 1 h, rossmann = zbijajace sie kulki we wkladzie chlonnym) kupilam pieluszki w biedronce (dada confort 4/4+) i w koncu. wszystko tak jak sie nalezy. cienkie, przewiewne, kolorowe, z rzepami, elastyczne w pasie, niezle chlona (no nie tak jak pampki i huggiesy niestety) i 30 zl za paczke (nie pamietam chyba 62 sztuki).

ciekawe kiedy okaze sie ze i te sie do niczego nie nadaja:-p

A ja kupiłam skrzynie z IKEI i tez jestem zadowolona.Bardzo stabilne,trwałe i mniejsze,więc łatwo je przeniesć.

reklama
lil kate, my długo używaliśmy dady i pewnie do nich wrócimy ale 4 są już za małe a 5 za duże:-( i wszystko wylata z nich :-(Chwilowo wróciliśmy do pampersów 5 i zobaczymy co będzie dalej... no ale na pewno dada ma lepszą cenę

Do góry