reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

no to w TESCO pampersy po 34.99 do 9 stycznia

A my wierni prawie od początku HUGGIESOM..dla mnie sa najlepsze..w sumie to skoro nic sie nie działo to nie zmienialiśmy, nie szukałam za specjalnie...jakiś czas były pampers sleep&play, ale juz ich dawno nie używam

reklama
:-)Ha Mysia23 -juz myslałam ,ze jestem osamotniona w lubieniu huggiesów ;-)
Dla mnie te pieluchy są bezkonkurencyjne.
Tylko dawno juz nie trafiłam na żadną, porządną promocję tych pieluch.:no:

:-)Ha Mysia23 -juz myslałam ,ze jestem osamotniona w lubieniu huggiesów ;-)
Dla mnie te pieluchy są bezkonkurencyjne.
Tylko dawno juz nie trafiłam na żadną, porządną promocję tych pieluch.:no:

To chyba ja mam jakieś szczęście..ostatnio kupowałam przed świętami w REALu, jakoś 17 grudnia, to zapłaciłam za paczkę 34,99zł...i kupilam aż 3

Co do pieluch to ja kupuję tylko z Rossmana- albo żółte, albo bordowe. Nie są nasączone żadnymi smierdzącymi balsamami jak Pampersy, których używałam wcześniej. Nawet te bez balsamu tez śmierdziały. Z rossmana są bezwonne:-)Do czasu oczywiście:-D
Dzisiaj zakupiłam Tosi na Carrefourze 4-pak body z długim rękawem za jedyne 24,99. Są bardzo ładne, kolorowe- wersja różowa i wersja niebieska-do wyboru, do koloru:-)I fajnej jakości.
A w 5-10-15 body z krótkim rękawkiem za 5,90!!!:-)

Wiem Tycia, bo też juz nie raz przeklinałam zatrzaski z 5-10-15, ale raczej te mniejsze, które są np., w spodniach w kroku-ciągle się odpinają. Te w body wyglądaja raczej ok. Chociaz nic nie wiadomo.

Ja też wróciłam do Rossmanów, bo Happy nie dość że trafiłam na śmierdzące, to zaczęły nam się urywać rzepy jak Staś biega...

reklama
a ja musze się zgodzić z tycią-u nas tez rwały się napki z 5-10-15:wściekła/y::baffled::tak:
i teraz unikam tego sklepu:-p

Do góry