reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje sklepowe

chłonne są raczej tak samo - chociaż w zielonych w zależności od paczki, też jest różnie...
Poza tym te pomarańczowe nie są elastyczne przy rzepach.

Właśnie one są takie tanie bo wkurzające są te boki nie są wogóle elastyczne i czasami mi się same rozpinały ale to może dlatego że po prostu 3 już Zosi nie wystarczały bo wiadomo elastyczne się jeszcze rozciągną a tak musiałam wydać 20 pieluch!!

reklama
A mi pomarańczowe bardzo pasują , są fajne i niedrogie. Najlepsze są moim zdaniem białe a niebieskie i pomarańczowe są podobne.

W rossmanie jest promocja na pieluchomajtki activ girl i boy , chyba po 46 zł.

Widzę że to o promocjach pieluchowych mowa, ja większość rzeczy kupuję w rossmannie i lidlu - mleko w proszku (bo już możemy pić mleko z mleka), kaszki i pieluchy. Zawsze najlepsze ceny.

Ale chciałam z innej beczki. Wiem że to dla was na drugim końcu świata. Ale jakby któraś się wybierała na Śląsk, to zapraszam do sklepu w Bielsku Białej, w którym zawsze kupicie ubrania dla dzieci w rewelacyjnych cenach. Wójcik outlet. Firmowe rzeczy Wójcika i Hot Oila. Normalnie nie dla mnie. Cena powala. Kombinezon 350 zł, podkoszulek kosztuje 49 zł. Ale otwarli outlet i generalnie dzieci ubieram w Wójciku. Np. w spodnie się zaopatrzyliśmy od kombinezony za 27 zł. Do kompletu kurtka zimowa 35 zł. I buty dla Weroniki za 19 zł, skóra, ocieplone, kurtka zimowa dla Wiki 42 zł. I tak sobie chodzimy. Polecam. Mają sklep internetowy, tam tez mają wyprzedaż, ale tam już nie ma takich cen.
Polecam rewelacyjna jakość, dobrze uszyte i przede wszystkim bardzo ładne.
Wójcik

P.S. Nie pracuję w Wojciku :-)

Pozdrawiam

w rossmanie mają od dłuższego czasu promocję na pieluchy rossmanowe (wychodzi 50 gr za sztukę). Jak dla mnie sa równie fajne jak pampersy. tak samo miękkie i rozciągliwe przy zaczepach.

reklama
Do góry