reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje sklepowe

reklama

Jak dla mnie szału nie ma. Wydają mi się trochę twarde. Już przyzwyczaiłam się do Pampersa i przy nich zostajemy. Dade zakładam na dzień i częściej młodemu zmieniam pieluchę, bo inaczej się odparza.
Teraz kupiliśmy Pampersa Sleep&Play- plus, że są bardzo cienkie i mały nie ma w nich wielkiej pupy;-) ale czasami bywają za cienkie i zdarzyło mu się je przesikać

W realu Pampersy są w promocji :)

Czarodziejko właśnie miałam o pampersach w realu napisać . Są takie podwójne opakowania. Np rozmiar 4 plus 124 pieluchy za 85 zł.

My ich używaliśmy dość długo i były całkiem ok, ale, kiedy Nina podrosła i zaczęła się więcej ruszać, to kupa szła bokiem :p Zaczęłam testować inne pieluchy i najbardziej podobają mi się bella happy ;-) I Dada faktycznie są dość sztywne. Pampersy są za drogie :p Po co przepłacać, skoro dobre pieluchy robią też inne marki, dużo tańsze..

My ich używaliśmy dość długo i były całkiem ok, ale, kiedy Nina podrosła i zaczęła się więcej ruszać, to kupa szła bokiem :p Zaczęłam testować inne pieluchy i najbardziej podobają mi się bella happy ;-) I Dada faktycznie są dość sztywne. Pampersy są za drogie :p Po co przepłacać, skoro dobre pieluchy robią też inne marki, dużo tańsze..

Ja ostatnio pampersy kupiłam za 41 zł, więc nie opłaca się kupować innych, bo cena wychodzi bardzo podobna.

Izaa w realu bella happy są za 34,49, jak dla mnie ogromna różnica do pampersa, szczególnie, że ja mam podwójny przemiał ;)

reklama
Do góry