zarejestrowalam sie na stronie Streetcom Polska Sp. z o.o. z ciekawosci, czy beda mi wysylac probki. no i owszem doczekalam sie przyslali mi 12 kaszek Nestle do picia, trzeba pozniej wypelnic tylko raport z rozmow z innymi mami, co naprawde wiele czasu nie zajmuje, teraz jest kampania, beda wysylac pieluszki, wiec warto sie zarejestrowac
reklama
peperka
Fanka BB :)
Oni nie wyslaja probek tytlko pelnowartosciowe produkty, nie wprowadzajmy w blad. Probki lub rowniez normalne produkty sa dla znajomych do podzielenia sie.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
łeeeeeeeee a ze mna nikt się nie dzieliOni nie wyslaja probek tytlko pelnowartosciowe produkty, nie wprowadzajmy w blad. Probki lub rowniez normalne produkty sa dla znajomych do podzielenia sie.
ta kampania byla dla matek,ktore maja dzieci w wieku 6-12 miesiecy i sa z wojewodztwa dolnoslaskiego, pomorskiego i slaskiego chyba- takze moze dlatego sie nie zakwalifikowalas; ja bylam o wszystkim powiadamiana przez e-mail
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
Znalazłam dzisiaj na bb, więc się dzielę
https://www.babyboom.pl/forum/ogloszenia-f59/nowa-kampania-wyprobuj-farbe-do-wlosow-za-darmo-51845/
ja wypełniłam
https://www.babyboom.pl/forum/ogloszenia-f59/nowa-kampania-wyprobuj-farbe-do-wlosow-za-darmo-51845/
ja wypełniłam
Kupony rabatowe - Z kuponami rabatowymi makaron dla dzieci i grzyby suszone za ½ ceny!
wydrukowałam i sprawdzę w weekend u mnie pod domem podobne makarony są po 4 zł
wydrukowałam i sprawdzę w weekend u mnie pod domem podobne makarony są po 4 zł
Hej Dziewczyny!
Mam na sprzedaz - oczywiscie po atrakcyjnej cenie - klkanascie (dokladnie to chyba 30) puszek mleka modyfikowanego Nutramigen 2. Moj synek mial przejsciowa nietolerancje laktozy i pediatra zmienila mu mleczko na Nutramigen. Objawy nietolerancji wycofaly sie szybciutko, a teraz synus ma juz 14 miesiecy i wrocilam do mleka "normalnego". Te wszystkie puszki kupilismy z mezem hurtem no i teraz nie wiem, co z tym zrobic. Data waznosci - az do polowy 2012, niektore puszki do 2013.
Prosze, dajcie znac...moze Wy potrzebujecie taniego mleka albo znacie kogos, kto chcialby je nabyc ode mnie.
Serdecznie pozdrawiam,\
bluedress
Mam na sprzedaz - oczywiscie po atrakcyjnej cenie - klkanascie (dokladnie to chyba 30) puszek mleka modyfikowanego Nutramigen 2. Moj synek mial przejsciowa nietolerancje laktozy i pediatra zmienila mu mleczko na Nutramigen. Objawy nietolerancji wycofaly sie szybciutko, a teraz synus ma juz 14 miesiecy i wrocilam do mleka "normalnego". Te wszystkie puszki kupilismy z mezem hurtem no i teraz nie wiem, co z tym zrobic. Data waznosci - az do polowy 2012, niektore puszki do 2013.
Prosze, dajcie znac...moze Wy potrzebujecie taniego mleka albo znacie kogos, kto chcialby je nabyc ode mnie.
Serdecznie pozdrawiam,\
bluedress
Wystawiłam troche rzeczy po moim synku. Ubranka są wyprane w proszku dla dzieci. U mnie w domu nie ma zwierząt i się nie pali. Wszystkie aukcje są ze zdjęciami. TANIO Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama