reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE - nie tylko sklepowe

zarejestrowalam sie na stronie Streetcom Polska Sp. z o.o. z ciekawosci, czy beda mi wysylac probki. no i owszem doczekalam sie przyslali mi 12 kaszek Nestle do picia, trzeba pozniej wypelnic tylko raport z rozmow z innymi mami, co naprawde wiele czasu nie zajmuje, teraz jest kampania, beda wysylac pieluszki, wiec warto sie zarejestrowac :)

reklama
ta kampania byla dla matek,ktore maja dzieci w wieku 6-12 miesiecy i sa z wojewodztwa dolnoslaskiego, pomorskiego i slaskiego chyba- takze moze dlatego sie nie zakwalifikowalas; ja bylam o wszystkim powiadamiana przez e-mail :)

Hej Dziewczyny!
Mam na sprzedaz - oczywiscie po atrakcyjnej cenie - klkanascie (dokladnie to chyba 30) puszek mleka modyfikowanego Nutramigen 2. Moj synek mial przejsciowa nietolerancje laktozy i pediatra zmienila mu mleczko na Nutramigen. Objawy nietolerancji wycofaly sie szybciutko, a teraz synus ma juz 14 miesiecy i wrocilam do mleka "normalnego". Te wszystkie puszki kupilismy z mezem hurtem no i teraz nie wiem, co z tym zrobic. Data waznosci - az do polowy 2012, niektore puszki do 2013.
Prosze, dajcie znac...moze Wy potrzebujecie taniego mleka albo znacie kogos, kto chcialby je nabyc ode mnie.
Serdecznie pozdrawiam,\
bluedress;)

reklama
Do góry