M
myszowata
Gość
widać miałam pechaJakoś kiedyś na początku wysłałam dwa zgłoszenia, a dopiero miesiąc temu dostałam paczkę z czapeczką kąpielową i niedrapkami a po kilku dniach druga taka sama przesyłka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać miałam pechaJakoś kiedyś na początku wysłałam dwa zgłoszenia, a dopiero miesiąc temu dostałam paczkę z czapeczką kąpielową i niedrapkami a po kilku dniach druga taka sama przesyłka.
Tak, zamierzam Młodego na wyprzedażach solidnie zaopatrzyć w ciuchyNie ze względu nawet na ten vat, ale tak jest po prostu taniej, na pewno kombinezon na następną zimę kupimy, rok temu kupiłam na oboceną i to był super pomysłPolecamrozpoczęły się już wyprzedaże. W coccodrillo jest 25% na wszystko 5.10.15 też już coś zaczyna, besta plus również no i TESKO
Któraś z was też robi wielkie zakupy ubranek dla dziecka na cały rok by zaoszczędzić na zmianie podatku VAT.
Wiecie, że od nowego roku art. dziecięce przechodzą z 8 na 23 %. miłych zakupów życzę:-)