reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE - nie tylko sklepowe

reklama
w magnoli a TCHIBO można sprawdzić ceny kombinezonów na rozmiar 74/80 ja sie o nią nie dopytałam bo nie nasz rozmiar ale mnie sie udało 3 lata temu kupić kombinezon 2 cz za 70 zł

Dziewczyny mam do sprzedania cztery paczki pieluchomajtek pampersa ActiveBoy w rozmiarze 4 (9-14kg) 52szt. w dużej paczce jeszcze po starej cenie bez wyższego vat 52zł za paczkę. Chętne prosze na maila: marzec.magdalena@gmail.com. Ewentualnie zamienię na pampki ActiveBaby w rozmiarze 4+

Promocja na body George (7-pack) rozmiar 3-6 m-cy cena 39,90, poduszki do karmienia 39,90 Sklep MamDzidziusia na Ostatnim Groszu 36A Wrocław. Inne rozmiary bodziaków też są w dobrych cenach.

Sprzedam mleko NUTRAMIGEN 1. Zostało mi 8 puszek, cena za jedną 13zł, tyle daję w aptece. Na terenie Wrocławia mleko dowiozę w okolice Promyka lub dworca. Ewentualna przesyłka z tego co widziałam paczka ekonomiczna kosztuje 13zł.
Jak coś to na pw zapraszam.

Mleko mi już poszło.
Zostały mi do odsprzedania kropelki na kolkę SAB-SIMPLEX niemieckie.
Puszczę za 40zł z dowozem w okolice dworca.
Jak coś to na pw piszcie.

reklama
Witam!

Mam do sprzedania mleczko Bebiko 1 za 7zł i Bebilon Pepti 1 też za 7 zł, czyli taniej niż w aptece.

Posiadam też nowy smoczek do butelki firmy Avent, rozmiar 3 (ten z regulowanym przepływem). Mogę sprzedać za 5zł.

Gdyby któraś z Was była zainteresowana to mam do sprzedania nowe welurowe pajace za 14.5-14.90. Dresy ortalionowe dla chłopców : spodnie, bluza, koszulka za 30zł. Komplety dla chłopców : kurtka, spodnie jeansowe, koszulka - 30zł. Są to nowe rzeczy z metkami. Posiadam kilka rozmiarów, różne wzory i kolory...aczkolwiek sporo już sprzedałam. Chętnych zapraszam na priv. Posiadam zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Do góry