reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Progesteron w 5tc

reklama
Hej , jaka beta u Ciebie ? Moja -46,1 a prog -8,3 niby dr mówi ze nie ma się czym martwić ale nie wiem ….
Beta pięknie rośnie o ponad 101℅ . Wczorajsza 809🥰 dziś potwierdziliśmy naszego groszka na USG 🥰 też nie kazali mi się przejmować we wczesnej ciąży progesteronem i pytali kto wogóle zalecił badanie prog 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ w czwartek mogę zrobić bete ale nie muszę i za dwa tyg kolejne USG. A w którym tyg jesteś ?

Beta pięknie rośnie o ponad 101℅ . Wczorajsza 809🥰 dziś potwierdziliśmy naszego groszka na USG 🥰 też nie kazali mi się przejmować we wczesnej ciąży progesteronem i pytali kto wogóle zalecił badanie prog 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ w czwartek mogę zrobić bete ale nie muszę i za dwa tyg kolejne USG. A w którym tyg jesteś ?
Ufffff… ale mnie uspokoiłas . U mnie poczateczek . 21DC- owulacja , 29dc - plamienie implantacyjne a dziś 39DC . Wiec wychodzi jakiś 3 tydz jeśli dobrze liczę bo zupełnie nie wiem jak się liczy ciąże . Zdrówka dla Was ♥️

Ufffff… ale mnie uspokoiłas . U mnie poczateczek . 21DC- owulacja , 29dc - plamienie implantacyjne a dziś 39DC . Wiec wychodzi jakiś 3 tydz jeśli dobrze liczę bo zupełnie nie wiem jak się liczy ciąże . Zdrówka dla Was ♥️
Jeśli masz regularne okresy to ciążę liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.

Hej , jaka beta u Ciebie ? Moja -46,1 a prog -8,3 niby dr mówi ze nie ma się czym martwić ale nie wiem ….
Skonsultuj się jeszcze, ale mi powiedziała położna że nie ma sensu robić wyników progesteronu i się martwić tym bardziej że jeśli ciąża jest zdrowa bez plamien itp to po co i w jakim celu przysparzac sobie stresu 🤷‍♀️ u mnie dziś beta już prawie 2500 🥰 a jak tam u Ciebie?

Skonsultuj się jeszcze, ale mi powiedziała położna że nie ma sensu robić wyników progesteronu i się martwić tym bardziej że jeśli ciąża jest zdrowa bez plamien itp to po co i w jakim celu przysparzac sobie stresu 🤷‍♀️ u mnie dziś beta już prawie 2500 🥰 a jak tam u Ciebie?
To prawda , mi tez powiedziała żeby się tym nie stresować bo każdy organizm inny . A duphaston nie wychodzi we krwii . U mnie beta po 48h - 95,2 wiec poczateczek dopiero 😉 jutro jeszvze lecę na betę . Prog mi skoczył na 9,7 .

To prawda , mi tez powiedziała żeby się tym nie stresować bo każdy organizm inny . A duphaston nie wychodzi we krwii . U mnie beta po 48h - 95,2 wiec poczateczek dopiero 😉 jutro jeszvze lecę na betę . Prog mi skoczył na 9,7 .
Super cieszę się 🥰 trzymajcie sie ciepło 😊

reklama
Do góry