reklama
marta18691
Fanka BB :)
My patyczkami czyscimy nie uzywam jakis preparatow...ale jesli Twoje dziecko ma tak duzo to mozesz cos kupic w aptece tez cos Ci poleca jak bys normalnie poszla
G
gość _199
Gość
Uszu nie wolno czyścić patyczkiem.My patyczkami czyscimy nie uzywam jakis preparatow...ale jesli Twoje dziecko ma tak duzo to mozesz cos kupic w aptece tez cos Ci poleca jak bys normalnie poszla
marta18691
Gdzie to jest napisane ze nie mozna lata tak czyszcze i nic sie nie dziejeUszu nie wolno czyścić patyczkiem.
G
gość _199
Gość
Zapytaj laryngologa jakie ma zdanie na ten tematGdzie to jest napisane ze nie mozna lata tak czyszcze i nic sie nie dzieje
marta18691
Lekarze moga sobie mowic ja tam mam dobry sluch i juz tyle lat czyszcze uszy patyczkiemZapytaj laryngologa jakie ma zdanie na ten temat
G
gość _199
Gość
Czyli masz większą wiedzę od lekarzy? Poród też sama sobie odebrałaś?Lekarze moga sobie mowic ja tam mam dobry sluch i juz tyle lat czyszcze uszy patyczkiem
marta18691
Kazdy robi jak chce jesli ktos chce to kupi sobie produkt do uszu a inny bedzie sobie uzywal patyczkow...Czyli masz większą wiedzę od lekarzy? Poród też sama sobie odebrałaś?
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Chodzino ryzyko uszkodzenia blony u dziecka, jak rowniez czyszenie patyczkiem "wpycha" wydzieline spowrotem.Kazdy robi jak chce jesli ktos chce to kupi sobie produkt do uszu a inny bedzie sobie uzywal patyczkow...
Ja nigdy nic nie stosowalam u dzieci, poprostu przemywalam wejscie do uszka by bylo czyste, to ze.wydzielina sama wyplywa jest dobre.