reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witajcie. Albo wy tak dużo piszecie albo ja wolno czytam. Co do pracy to pracuję w drukarni jestem operatorem maszyn. Co do remontu to ha dużo by pisać kupiliśmy domek w maju cały do remontu. Zrobiliśmy już kuchnię i mały pokój wymieniliśmy okna zrobiliśmy częściowo ogrzewanie centralne (nie było tego w planie na tą zimę) ogrzewanie podłogowe już nie mogę się doczekać aż zacznie grzać. W łazience i nie mamy jeszcze ogrzewania:errr: kto lubi 6 st C w łazience ręka do góry:-D

ooo Bezdzietna u nas na ulicy drukarnia się będzie otwierać :tak:ale jeszcze jest w budowie ,chcę się przyjąć do pracy tam na jakiś etacik :tak: o kurcze to masz rześko w łazience :laugh2::eek: brrr a ja marudzę ,że u mnie w łazience zimno :zawstydzona/y: ale pomyśl jak wyremontujesz taki swój własny kąt ,ja to lubie takie klimaty ,coś w domu porobić itd

Pomyśl domek z drewna wieś pole dookoła domu sarny pod oknami wszędzie biało jak w bajce. Latem czułam się jak na wakacjach znajomi nam zazdroszczą tego klimatu. Są też minusy km polnej drogi 3km do sklepu:-) ale to jest kwestia przyzwyczajenia my jako drudzy mamy internet na tym osiedlu trochę cywilizacji :tak:

Obiadek zjedzony,kawusia ostatnia:-)poruszyliscie temat remontu,mhhh to cos dla mnie.
Nienawidze remontow,mam dosc.w zeszlym roku domek kupilismy,taki starszy i praktycznie w grudniu skonczony remont dopiero.tak myslalam:wściekła/y:teraz robimy obie lazienki,juz nie moge tego pylu i kurzu zniesc,bleeeeeee
A co z Nikusia????
kto teraz testuje naiblizej?

A Bezdzietna ten twoj opis,to odrazu mi sie "Nad Rozlewiskiem"przypomnialo,uwielbiam ten serial,bo to moje strony gdzie go kreca.lezka mi sie zawsze w oku zakreci.:laugh2:

o kurcze Bezdzietna ale masz bosko ,ja uwielbiam wieś całe życie wychowałam się na wsi i marzy mi się ,ze kiedyś na starość zamieszkam na takiej typowej wsi :tak: my mieszkamy na obrzeżach stolicy jak to mówią w sypialni centrum ,ale dzięki temu najwyzszemu nie ma tutaj tragedii i mamy swój ogród duuże podwórko ,zajebistych sąsiadów (przyjaciel mojego M wychował się razem z nim ,mają nawet zdjęcie razem w wózku ;-) ) i jest cicho ,kogut u sąsiadów o 4 rano tylko pieje :laugh2: M pamięta jeszcze czasy żużlu zamiast asfaltu i zielonej trawy z piaskiem zamiast kostki :rofl2: on od dziecka na tym podwórku ;-)ciężko by było mu się wyprowadzić teraz :confused2:

bella myśl,jak będzie po remoncie :tak:

reklama
Do góry