reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

no już śluz jest różowy i ból brzucha mega się zaczyna więc już się cieszę pomimo samopoczucia kiepskiego ale przynajmniej ruszę się ze wszystkim po @,poćwiczyłam na orbitreku to może ją wycisnę szybciej z siebie :-)

oj w domu to ja mam wrażenie ,że ciągle jest coś do zrobienia ja bym wiecznie coś dokupywała :laugh2:

reklama
Ja tam chyba testować nie będę poczekam do 27 stycznia chyba że nie przyjdzie@:-)
Mi dużo rzeczy w ogóle brakuje i sprzętu agd i mebli a najbardziej to KASY:tak:

Ostatnia edycja:
No i byłam u lekarza :( Nic się nie zmieniło. Nie ma pęcherzyka. Muszę zacząć się leczyć jak powtórzymy badania męża. W czwartek kolejna wizyta:-:)-(

zuzanka-no to przynajmniej zaczniesz tabsy brac,a ja czekam i czekam i nic:-)mam nadzieje ze tak zostanie:-D
wlasnie kasa to jest czego poza nerwami mi brakuje:tak:
bezdzietna-a kiedy mast termin @?
kaha-a co powiedziala doc,czemu w czwartek znowu?

kaha nie załamuj się ,niech przyjdą wyniki eMka i będziecie działać z lekami :tak:głowa do góry !!!!!!!!
Bezdzietna kasy to brakuje zawsze czy jest sprzęt czy go nie ma ja mam zawsze wrażenie ,że ciągle czegoś nie mam.... garnków to ja nie mam od 10 lat takiego kompletu mam na myśli mam zbieraninę jąkąś :confused2::angry: po kimś a konkretnie po babci mojego M ,która mieszkała w tym domu ,talerze wymieniłam w tym roku na lato komplet zrobiłam w ikea a stare po babci poszły dalej w cygany ;-)jak to mówię ,bo moja siostra mieszkanie zrobiła i też nic nie miała to jej oddałam połowę rzeczy :tak:

bella a tempkę mierzysz? bo nie widzę linku i jeszcze się ogarniam między Wami nowymi dziewczynami i nie wiem ,która zakładała i mówiła ,że mierzy ?:zawstydzona/y:a ja trzymam kciuki może zafasolkowana już jesteś :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bellabella - tak jak wspominałam dwa tygodnie temu byłam na kontroli i pęcherzyk miał 8 mm. Tydzień temu znów byłam i nadal miał 8. Dzisiaj byłam i już go nie ma. Powiedziała, że mógł pęknąć za szybko i nie był zbyt wartościowy. Powiedziała też, ze mam dużo lepsze endometrium. Wszystko to jakieś dziwne. I że mogę przyjść za tydzień w czwartek zobaczyć czy coś się zmieniło. W sumie to nie wiem po co mam przyjść bo jak pękł to już nie ma szansy na drugi. Chyba, że nagle zniknął ;-)

Powoli przestaję kumać o co w tym wszystkim chodzi.

Mi teściowa wczoraj powiedziała po co wy się staracie remont macie a jak jej powiedziałam że do kliniki chce skierowanie to powiedziała że za wcześnie jesteście rok po ślubie (we wrześniu był rok) że za za dużo myślę i w ogóle to ona tak sobie umyśliła że dopiero po remoncie będzie dziecko.:wściekła/y: Ok ja też tak myślę po remoncie tylko że zajście w ciążę to nie taka prosta sprawa a poza tym ciąża trwa 9 miesięcy jeśli będziemy remontować takim tempem to skończymy przed przyjściem dziecka na świat;-) jeśli uda mi się w ogóle zajść

nikusia-ja tempke mierze tak sobie rano i wieczorem juz od miesiecy,i zawsze jest super dokladna,tzn.przed @ spada gwaltownie,a po owulce wzrasta i czy rano czy wieczorem jest taka sama.i teraz mam wysoka,wczoraj rano niska byla i myslalam ze to @,ale wieczorem wzrosla i do teraz jest wysoka:eek:o co chodzi:-/
kaha-ale to jak pecherzyk byl i teraz nie ma,to moze pekl,i jest ok,a ze endo masz dobre moze masz szanse:-)a doc moze nic nie powiedziala tylko zebys przyszla za tydzien,bo za wczesnie na zobaczenie czegos na usg,ale moze juz spuchnieta jestes tam,i ona ma nadzieje ze za tydzien cos zob:-):-)

bezdzietna-sory ale tesciowe to .........:wściekła/y:ja moja naprawde lubie,i sie dogadujemy,ale te jej rady.zawsze wszystko wiedza lepiej,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
kaha pomału zrozumiesz ,jak coś potrzebujesz pytaj ja już mam w paluszku małym pewne rzeczy ,wiadomo nie jestem lekarzem ale doświadczenie jest ;-)a jakie endo ?ile w mm ?

to co piszesz to ja myślę ,że był bezowu cykl i ona chciała sprawdzić czy nie zostały ,żadne pęchole ,które mogłyby zamienić się w torbiel tak jak u mnie :confused2: ja na chłopski rozum przepisałabym Ci clo bo nawet czy eMek ma badania ok to i tak nic nieździałacie w momencie kiedy nie masz owulacji a CLO ładnie wyhoduje pęcherzyki i od 16 dc brać dupka i ciąża jak znalazł :tak:będzie

bella a masz link do stronki ? mogę zerknąć na wykres?

Ostatnia edycja:
Do góry