reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witajcie wpadam do was pierwszy raz. Mam nadzieje, ze juz niedlugo poprzenosicie sie na "zaciazone" watki:-). Ja nie nalezalam do szczesliwych, starania zajely nam lata...Dzisiaj jestem matka trojki dzieci poczetych dzieki in vitro. Wiem jak wazne jest trafienie do odpowiedniego lekarza. I nie chodzi mi tu o samo ivf ale dobrego ginekologa przy staraniach.
Robale ja czasami plamilam przy owulacji, cykle tez mialam dlugie. Wiesz kiedy owulujesz? 27dc moglby byc wlasnie ta owulacja jesli masz cykle(40-52 dni). Co jest przyczyna tak dlugich cykli?
Pozdrawiam serdecznie.

Nigdy nie plamiłam przy owulacji, przy drugiej ciąży miałam taką samą sytuację. byłam u lekarza z tymi długimi cyklami to mi powiedział że taka moja natura a hormony są porządku bo je robiłam.

Robale - witaj;)
Nasz organizm jest tak zwariowany, ze potrafi platac rozne figle;) Moim zdaniem przy tak dlugich cyklach bardziej prawdopodobne jest plamienie owulacyjne w 27 dc, niz implantacyjne. I wg mnie jakas przyczyna tych dlugich cykli musi byc, bo tak dlugie cykle nie sa normalne...

Nikusia- nie mam wykresu, w tym miesiacu olalam wszystkie liczenia, celowania itp. Moge tylko powiedziec, ze w II fazie temp trzyma mi sie zawsze na poziomie 37 - 37,1 a spada w dni w ktorym przychodzi @. A brzuch malpowo pobolewa mnie juz od 3 dni. (.)(.) twarde, bolace ale u mnie to o niczym nie swiadczy;)

Witam się, trochę mnie mało , bo muszę poświęcić więcej czasu mężowi :-p
dana - bo Ja Cię zaraz po d''' :crazy::crazy::crazy: ściągłaś wreszcie tę książkę ? :eek: upiłaś się wczoraj ? :-p
sun - GRATULUJĘ!!!!!!! obyś rozpoczęła prawdziwe babyboom na naszym wątku ;-):tak:
kasienka - oby @ nie przylazła, byś byłą druga ciężarna - a to już prawdziwe babyboom :-D:-D
zuza - no cóż mogę powiedzieć, gratuluję @ i że się z niej cieszysz :eek: idziemy prawie tak samo, Ja o 1 dzień wcześniej .:cool2:

Ja nie wiem jak się czują ,osoby które już mają dzieci i starają się o kolejne , ale osobiście mnie jako osobie która nie ma dziecka jest bardzo bardzo bardzo ciężko się starać i czekać:sorry::zawstydzona/y::-(
no ale negatywne myśli precz , tylko pozytywnie - codziennie powtarzam sobie że jestem w ciązy, jestem szczęśliwa, jestem piękna a termin porodu ustaliłam sobie na 9.06.2013 :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Mnie nigdy nie bolą (.)(.) przed okresem....więc pewnie jak mi się o dziwo kiedyś uda zajść w ciążę i będę czuć (.)(.) to będzie dla mnie znak, że się udało:) Tak myślę:)

Anastazja nie bij! Juz się wystarczająco do d*** czuję:-( Źle mi jest, duszno, gorąco, się nie wyspałam... Dwa razy tak mi się podniosła treść żoładkowa, ze myślałam, że nie powstrzymam tego i puszczę pawia na środku ulicy:-( A książkę ściągnęłam, ale późno już było i spać poszłam:tak:

reklama
Anastazja- to teraz kolej na Ciebie :tak: bo ja sobie ustaliłam na 02.06.2013 roku :-D:-):-)...a co nie można!!!
Trzymaj się będziesz mamą i to najlepszą na świecie...
Danao - a rzyganie to nie objaw ciąży przypadkiem;-):-p
LECĘ NA CHATĘ PA :tak:

Do góry