reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Cześć dziewczynki może wy mi coś doradzicie. Otóż 3 miesiące temu poroniłam, kolejne miesiączki były ok 40 - 52 dnia, czyli jak zawsze, ale w tym miesiącu 27 dnia plamiłam przez 2 dni było minimalnie ale było, dzwoniłam do swojej położnej i powiedziała że to prawdopodobnie implantacja była, zrobiłam test po 2 dniach ale negatywny co myślicie o tym​

danao i zuzanka... kurde współczuję Wam dziewczyny... ja o pierwsze dziecko starałam się około roku i wkońcu jak przestałam myśleć i robić dziecko a zaczełam się bzykac za przeproszeniem to rach mach ciach i było :) mam nadzieję że szybko bedziecie mieć swoje fasolki wbrzuszkach:) powodzenia dla każdej z osobna!

Witajcie wpadam do was pierwszy raz. Mam nadzieje, ze juz niedlugo poprzenosicie sie na "zaciazone" watki:-). Ja nie nalezalam do szczesliwych, starania zajely nam lata...Dzisiaj jestem matka trojki dzieci poczetych dzieki in vitro. Wiem jak wazne jest trafienie do odpowiedniego lekarza. I nie chodzi mi tu o samo ivf ale dobrego ginekologa przy staraniach.
Robale ja czasami plamilam przy owulacji, cykle tez mialam dlugie. Wiesz kiedy owulujesz? 27dc moglby byc wlasnie ta owulacja jesli masz cykle(40-52 dni). Co jest przyczyna tak dlugich cykli?
Pozdrawiam serdecznie.

Anilewe to nie jest takie proste. To nie jest tak, że my nic nie robimy tylko 24 godziny na dobę myslimy o dzieciach, ciąży itd., itp. Ja przykładowo mam duzo zajęć w ciągu dnia, naprawdę nie myślę o zapłodnieniu non stop. Ta myśl wraca jednak przed @. Niestety o tym sie nie da zapomnieć. Prawda jest taka, że "nie myślenie o ciąży sprawi, że się w nią zajdzie" to mit. Jednym się może i udaje, ale to nie jest zasada.
Tuva ja mam nadzieję ( mimo wszystko ciągle gdzieś tam z tyłu głowy się pałęta), że nie będę musiała mysleć o in vitro. Wiem bowiem, że do niego bym nie podeszła. Z jednej prostej przyczyny - po prostu mnie na to nie stać.

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaaa SUN wiedzialam wiedzialam!!! Gratuluje z calego serca i oby te 8 miechow zlecialo szybko i szczesliwie!!! A teraz nas tu wszystkie szybko zarazaj!!! ;D

Witam nowe dziewczyny;) Wszystkim wam odpisze jutro jak bede na kompie a nie na telefonie;)

reklama
Do góry