reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
danao wszystkiego dobrego;) No i wiadomo - II i pomyślnych 9 miesięcy;))

Galadriela - witaj;) Ależ trudny nick;)

Ja w swoim kregu znam ze 2 osoby, ktore mialy problem z zaciazeniem... Ale jedna ma termin na listopad, a druga ma juz rocznego synka;] A caaala reszta zaszla praktycznie bezproblemowo;]

Mh... ja miałam znajomych...ale okazało się, że ona z prolaktyną miała problem...bromergon go rozwiązał..więc w sumie jesteśmy z mężem sami :-(...i w życiu bym nie pomyślała, że będziemy mieli problem z zajściem...
Tabletkę mówisz DANAO - MH... ja już 6 łykam dziennie ale co tam mogę i 7 łyknąć oby efekt był :tak:
Garadiela - mówisz rok... no ja prawie 3 lata o 2 dzieciaczka :sad:

hej Gala ,fajnie masz już dwójkę i ciesz się nie które z Nas nie mają jeszcze dzieci a bardzo chcą , przyjdzie i pora na Twoje trzecie upragnione :tak:

no to niestety to tak jest ,że jak się chce to nie ma ,ale też nie można podchodzić do tego,że jak się bardzo chce to się nie ma i zwalić na psychikę bo każda zdrowa kobieta pragnie mieć dzieci to naturalna kolej rzeczy ,My po prostu chyba mamy inny termin na poczęcie dzieciątka ;-)

Witam was kobitki! Mam ten sam problem, a może i to nie problem, tylko potrzeba czasu, staramy się z mężem o maluszka od marca tego roku. ale zaczne od początku:
w grudniu 2009r urodziłam (cesarskie cięci) synka teraz już ma 2 lata i 9mcy
w listopadzie 2011 założyłam wkładkę dopochwową Mirena, wyciągnelam w styczniu br bo mi nie służyło
po rozmowach z mężem i baraszkowaniu haha od marca br roku sie staramy i nadal nic... już nie liczę, nie kalkuluję nie czekam... z poprzednią ciążą też nam dlugo sżło, ale ... myślalamże pojdzie szybciej...
mozecie sie zpaytac po co wkladalam mirene... chcielismy poczekac ze 2 lata ale jednak coos nam mowi ze im szybciej tym lepiej
u gina sie badalam i mowila ze wsio ok... jak dlugo wy sie staracie juz/?

a i jeszcze dodam ze 2 mce temu test (anawet 3) wyszly mi pozytywnie ale niestety po tygodniu od testu dostalam mocnego krwawienia... pojechalam do spzitala, a z racji ze mieszkam w irlandii sluzba zdrowia tutaj do 3 mca nie uwaza ciazy wiec zbadali mnie i powiedzieli zeby starac sie dalej:(

reklama
Do góry