reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
hmmm nikusia - no jak - nie po kolei mówisz , skoro Ty na 2 a Ja na 9 to Ty pierwsza :-p:-p:-p
nie ten wątek ale się z Wami podzielę dlaczego ta data :tak:
Zaszłam w ciąże jakoś przełom września/października 3 lata temu , ostatnia @ była 14 września i termin mi wychodził na 21,06.2010 - no ale sobie tak gadaliśmy że może urodzi się 9 czerwca - bo mąż ma 5.05, Ja - 7.05 - więc pasuje ze następny miesiąc czerwiec no i co 2 dni :cool: Chyba za bardzo chciałam żeby wczesniej się urodziła - i urodziła, o wiele za wcześnie - teraz już widzę swój błąd w tym chciejstwie :tak: a więc wierzę całym moim ZDROWYM serduchem - że termin 9.06.2013 to mój termin porodu :-D:-D:-D:-D
Wszystkim polecam książke Murphego - Potęga podświadomości - moją wersję papierową gdzieś wcięło więc ściągnęłam audiobooka - doszłam dopiero do 3 rozdziału , ale pierwsze 2 sluchałam już 2 razy :-p bo resztę zapomniałam przegrać na telefon :-D:-D:-D:-D

TO TRZEBA WYPIC ZA CUDA :tak::tak: ... BO MNIE JEDYNIE CUD RATUJE...Ileż ja już razy wmawiałm sobie, że chcę byc w ciąży, że to ciąża, że ja będę w ciąży..i niestety moja podświadomośc zawsze mi na przekór :cool:

nikusia - bo może źle formułujesz chęć ;-)
kasienka - to tak jak Ja , 2 razy taki test widziałam, raz nawet ruchy czułam ,a dziecko mam tylko w papierach , ale MOJE i nikt mi tego nie odbierze :-) i wierzę że wróci do mnie właśnie 9.06.2013:tak:
sun - piękny test , zachowaj na pamiątkę i "zarażaj" nas ciażą a my się odwdzięczymy kciukami za zdrową, spokojna ciąże :tak:
Ja dzisiaj pije czerwone winko , za Wasze zdrowie - Was wszystkich :-p buziaki :*

SUN- przyznaj się teraz szczerze...przeczuwałaś coś??? Nie wiem czułaś się jakoś inaczej???Miałaś jakies na prawdę wczesne objawy inne od tych co zawsze???
No i wiesz co...ja zazdroszczę widoku 2 kresek bo mimo iż mam jedno dziecko to w życiu nie widziałam testu...po prostu jak zaszłam to wiedziałam, że to jest to... temp. w górze cycki od 4 dnia fl napięte i rosły z dnia na dzień a sutki sterczały :zawstydzona/y:... no i teraz nieomieszkam nasikac ale to już po wiarygodnej becie...
Anastazja...mh... niech pomyślę :cool2: to jak mam sobie to w głowie układac???? JESTEM W CIĄŻY TAK???

Dzięki za zazdroszczę bo chętnie bym sie napiła :happy:

reklama
Tak, z tego co zdąrzyłam przyswoić to trzeba powtarzać i wierzyć w to co mówisz, ale nie że będę w ciążę, kupię coś tam, tylko Jestem w ciąży, stać mnie na samochód, formułować tak jakbyś już to miała. Jak masz czas to mogę podesłać książkę do ściagnięcia :-)

Do góry