reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Anastazja a ten dworzec w Katowicach juz skonczyli remontowac? Ja mieszkam 20km od Katowic;) Ale jakos tam nie jezdze, bo nie mam potrzeby. Najezdzilam sie tam do szkoly i do pracy;D

Roza tez lubie chinskie z fixu - robilam w poniedzialek;D

Caly dzien nie wchodzilam na forum i widze, ze reszta z was tez zabiegana;))) Ja caly dzien zakupy i sprzatanie;] A teraz bede malowac paznokcie bo jutro do znajomego na urodziny idziemy i trzeba jakos wygladac;D Chociaz szczerze powiedziawszy nie chce mi sie juz dzisiaj niccc ;)

A gdzie tam, nie wyremontowali, taki tam bałagan że hej, ale Galeria handlowa już stoi :wściekła/y::wściekła/y: jakby to była njapotrzebniejsza rzecz na dworcu:wściekła/y:

hejka dziewczyny, mam nadzieje, ze mozna sie do was dolaczyc, tez juz jestem weteranka jeśli chodzi o starania (ponad 2 lata) i za soba mam juz 2 poronienia. po wykonaniu 100 badan, mniej i bardziej nieprzyjemnych lekarze nadal nie sa w 100% pewni co ze mna jest nie tak. bo ze cos jest nie tak to sa zgodni. teraz jestem w pierwszym cyklu stymulacji clo i menopurem, do tej pory samym clo probowali, ale endometrium mi sie drastycznie zmniejszylo, wiec zmienili sposob stymulacji. dzisiaj 5dc i zobaczymy co dalej...

Witaj, pisz co tam u Ciebie slychać :tak:
Cześć dziewczynki.... :-)

Nie wiem co się dzieję, bo wzrasta mi bardzo tempka, od dwóch dni jest powyżej 37 stopni a jak na mnie to bardzo wysoko... Od piątkowej nocy chodzę częściej siku... w nocy wstaje 2-3 razy - gdzie wcześniej mi się nie zdarzało... Bolą (.)(.)... No nie wiem co jest grane... Raczej nie mam przeziębionego pęcherza, bo nic mnie nie boli... mocz nie jest jakiś inny... Tempka wzrasra.. więc może to dzidzia
laugh.gif
Oczywiście żartuję... bo nie wierzę, ze się teraz właśnie udało

Ja nie wiem jak u Ciebie, ale skoro masz mieć dopiero sobota-niedziela to może tempka może być jeszcze tak wysoko? No chyba że na ten weekend co był spodziewałaś się @ , to wtedy ...... kciuki zaciskam &&&&&&:tak:
butterfly - pochwal się sukienką ;-)
dana - jak nastrój? Już lepiej?
dziewczyny nie pomyślcie że Ja jakaś alkoholiczka jestem, ale pojechaliśmy w sobotę do rodziny do Bełchatowa i mieliśmy wrócić wieczorem - dlatego też nie piłam, ale córki ciotki przegadały mojemy mężowi żeby został na noc a ten przegadał mnie :-D także wieczorem znowu wyluzowałam z czystą :-pi wrócilismy dopiero wczoraj po 15 :szok: wypiłam 2 lampki martini i do 21 byłam nieżywa. A dzisiaj ciężko wrócić do normalności :no: Jeszcze ta pogoda - no ale to nic, trzeba brać sieza robotę :tak:
zuzanka - czekamy :tak:

reklama
laski wpadlam sie tylko przywitac i spadam do taty do szpitala lezy z złamana noga w spitalu złamanie otwarte z przemieszczeniem i go kuna woza od kilku dni od szpitala do szpitala pogieo ich ale dzis w koncu ma miec zabieg
a tak ogolnie u mnie dzis 3dc juz
sun &&&&&

kwiatuszku trzymaj się ! przykro mi z powodu taty :-(

dziewczyny pokażę Wam zdjęcia z wesela :) bo sama sukienka to nie ma efektu, a dojdzie jeszcze makijaż, fryzura i obcasy i będzie gooood ! brałam ją bez zastanowienia! przecena z 239,99 na 79,99 :tak:

kwiatuszku &&&& za tate ;*

sun trzymam &&&&&. Tylko sie nie nakrecaj!!!!

butterfly a kiedy to weselicho??? to bedziemy czekac na foteczki;D

lajka no to pozostalo czekac na rozwoj sytuacji;))) &&&& zaciśnięte ;)))

anastazja alkohol jest dla ludzi;P ja tez porzadzilam w sobote na tych urodzinach i wczoraj caly dzien przelezalam;D a zakwasy mam takie ze szokkkk - nie wiem od czego, chyba od tanczenia;D a malo tego jak wracalam do domu na nogach, w szpilach, po deszczu to zaliczylam jeszcze upadek bo sie poslizgnelam:szok: i stluklam sobie lokiec heh:eek:

Ja sobie obiecalam, ze jak w koncu zaskocze z ta ciaza, to na drugie nie bede dlugo czekac. Moze ze 2 lata roznicy sobie zrobimy...
Ale mialam sen dzisiaj dziewczyny masakra. Snilo mi sie ze bylam w szpitalu, mialam miec zabieg - chyba czyszczenie macicy:eek: dawali mi znieczulenie ale nie chcialo zadzialac... Tylko ze ja w ciazy nie bylam i cos innego mieli mi tam czyscic ale nie wiem co... passsskudny sen;/

jednak do szpitala po 15jedziemy jak emek wroci z pracy
a ja w sobote dostalam @ zwijałam sie do 18z bolu ze maskara ale pozniej wyruszylismy do znajomych i na dozynki i spilam sie a moj zero bo prowadzil a ja w 10cm szpilkach szlam zajebiscie prosto lepiej jak na trzezwo a jak dynialam:)

Anastazja widziałam na wykresie w komentarzach, że masz rodzinkę w Bełchatowie.... ja stamtąd pochodzę :-) mieszkam na oś. Dolnośląskim ;-) (tzn. rodzice mieszkają, bo ja mieszkam w Łodzi)

kasienka - Ja to mówię nich od małego się uczy , o ile jest tam w ogóle ktoś :szok: tzn w ten weekend i tak nie ma nikogo, no bo dopiero co OWU chyba miałam :-D
sun - to moja taka pośrednia rodzina , ciotka i wuj mojego męża tam mieszkają, co za tym idzie też kuzynostwo moja małżonka, którzy już mają swoje dzieci :szok: w ogóle śmieszna historia, bo teściowa wyszła za mąż za teścia , a siostra teściowej wyszła za mąż za brata teścia - mam nadzieję że zrozumiale napisałam :dry:
Zeby mi się tak chciało jak mi się nie chcę :-(

reklama
Kochane złapałam doła... Właśnie oglądałam zdjęcia córeczki mojej kuzynki z Holandii, która urodziła 16.08.12 - też bym taką chciała
unhappy.gif
Ona się starała tylko 3 m-c.... a ja już 17
unhappy.gif

Do góry