reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Hallo ! u mnie za oknem wieje :eek: trzymajcie kciuki bo jadę po kieckę do Poznania ( mam nadzieję,że coś znajdę ) :tak::-D wróciliśmy z polteramu dość szybko bo mój biedny G miał już dość hahaha :-D:-D Pozdrawiam Was :*

reklama
Cześć dziewczynki.... :-)

Nie wiem co się dzieję, bo wzrasta mi bardzo tempka, od dwóch dni jest powyżej 37 stopni a jak na mnie to bardzo wysoko... Od piątkowej nocy chodzę częściej siku... w nocy wstaje 2-3 razy - gdzie wcześniej mi się nie zdarzało... Bolą (.)(.)... No nie wiem co jest grane... Raczej nie mam przeziębionego pęcherza, bo nic mnie nie boli... mocz nie jest jakiś inny... Tempka wzrasra.. więc może to dzidzia
laugh.gif
Oczywiście żartuję... bo nie wierzę, ze się teraz właśnie udało

Sun - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Roza
- trzymam kciuki, by sie udalo jak najszybciej! Moze blizniaki? ;-)

Butterfly
- hej! ;-)

Mary he he dzięki:-D

Sun a dlaczego by nie??? może akurat:-D szkoda że nie mierzyłaś przez cały cykl temp, ale rzeczywiście masz wysoko:-) kiedy @ ma się zjawić??

Weekendowa cisza na wątku:tak: ja jutro do pracy buuu pierwszy dzień po urlopie:no: będzie cięzko. Żeby nie zapomnieć w ogóle pójść hihi

Dobrej nocki:-)

Roza @ powinna przyjść sobota-niedziela... tak więc jest jeszcze kilka dni... Nie mierzyłam wcześniej bo ja miałam temperaturę nawet 39 stopni gdy miałam problemy zdrowotne i leżałam w łóżku przez dwa tygodnie... tak więc uznałam to za głupie... bo wykres nie był by miarodajny... Jakoś nie wierzę, że mogło się udać... no ale cóż sobaczymy za jakiś czas...

Ja już w pracy i zapowiada się ciężki dzień :-(

halooooooooo! witam się i ja! zaraz lecę coś przekąsić i się wykąpać :-D co tam u Was, jak minął weekend? my mieliśmy weekend zapchany, przyjechała moja siostrzenica byliśmy na polteramie u koleżanki
laugh.gif
ale się działo ... ale wracaliśmy dość szybko bo chłopaki mieli takie tępo picia że każdy odpadał i mój G też już z lekka miał dość i sam chciał jechać do domu hahaha, a w samochodzie szybciutko mi usnął
shocked.gif
laugh.gif
Ale jest eureka! bo wczoraj zabraliśmy się z siostrą do Poznania i kupiłam kieckę !!! <hura>
laugh.gif
biggrin.gif
szukałam wszędzie aż natknęłam się na sklep "butterfly" i tam znalazłam moją kieckę!
wink2.gif

Hej dziewczyny właśnie wróciłam od swojego gina. Pokazałam mu wszystkie wyniki, które robiłam, zlecił mi dodatkowe na tarczyce plus progesteron. Zrobił mi usg zeby sprawdzić czy miałam owulację w tym miesiącu, no i pęcherzyka nie widział więc owulacja prawdopodobnie była. Na niską hemoglobinę przepisał mi żelazo. Powiedział, że mozliwe ze w tym cyklu zaszłam w ciążę ale jest jeszcze za wczesnie żeby to stwierdzić..... tak więc, badań ciąg dalszy.

reklama
Do góry