reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Cześć dziewczyny ! dopiero teraz mam chwilkę. Od rana szukałam sukienki ale nic mi nie wpadło w oko :baffled: Albo jak wpadło to nie było rozmiarówki :baffled: Ale na szczęście znajoma ze sklepu jutro jedzie po towar gdzieś na giełdę to spisała moje rozmiary i mi poszuka i przywiezie ( jeśli się zgodzę, bo powysyła mi zdjęcia kiecek ) bo wyszło że jestem szersza w cyckach niż w biodrach :laugh2: i ciężko coś dobrać ładnego. G dziś pracuje do 18 ... dobre to niż do 22, bo jedziemy na polter :)

Hej:-)
chyba wszystkie dziś odpoczywają:-), ja mam właśnie wolną chwilę:-)

Mary właśnie patrzę na suwaczek i córa jeszcze "młoda":-D fajnie że się zdecydowaliście teraz - my żałujemy że nie wcześniej się staraliśmy:tak:

Kasieńka to udanej zabawy:-)

Butterfly he he powodzenia w szukaniach:-)

Angie witaj:-) miejmy nadzieję że teraz pójdzie jak pomaśle i będziesz się cieszyć II kreseczkami:-D

U mnie typowy pms:angry: jestem tak wredna że bez kija nie podchodź ehhh.

Miłej soboty:-):-)

No ja już bóle na okres mam od 2 dni....a @ dopiero powinna być w środę. Ale ja zawsze mam tak wcześnie te bóle....także już chyba wiem, że jednak znowu figa....

angie witaj;)

kwiatuszek, mary, lajka trrzymam &&&& żeby może to jednak nie była ta wstrętna @ :wściekła/y:

butterfly masz ten sam problem co ja;D Ja na górze jestem M, a na dole S :-p

Lece szykowac sie na imprezke;))) Milej soboty dziewczynki;)))

Czesc babeczki!

Roza
- tak, Mia malutka jeszcze, ale my chcemy miec mala roznice wiekowa. :tak:

Kasienka - dzieki, kochana!

Angie - zapomnialam sie przywitac... :sorry: Witam i trzymam kciuki! ;-)

U nas wczoraj masa zalatwien, a po poludniu kino z moim M. :-) I juz wieczorem nie wlazilam na forum...
A dzis u nas deszczowo, ale sie przeciera, wiec mam nadzieje, ze uda nam sie wyjsc z Mia na plac zabaw. ;-)

Milej niedzieli!

reklama
Mary super:-) ja już nie mam co liczyć na małą różnicę, chyba że teraz jedno za drugim - na co mój mąż na zawał by zszedł o takim pomyśle:-):-)

U nas też chmury,ale mimo wszystko udanej niedzieli:-)

Do góry