reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Danano, kwiatuszku przykro mi z powodu wstrętnej @ ... Tule mocno...

Anastazja moje problemy żolądkowo-jelitowe się już unormowały... czuję się dobrze.... Czekam na @ i znów w kolejnym cyklu monitoring... Zobaczymy jak to będzie :-)

reklama
Butterfly radzić sobie!!! ja bym za chinay nie przepuściła okazji do zaciążenia he he:-p, troszkę adrenalinki nie zaszkodzi:-)

Anastazja o matko :szok: ale wcześnie wstałaś, ale jak mus to mus. Dostałam zaproszenie, ale nic z tego bo już byłam zarejestrowana i musiałabym zakładac nowe konto.... a co do linii i granic to zgadzam się z Nikusią - samemu nie ustawisz:angry:. Mąż oczywiście będzie miał celibat, a co tam:-) niech magazynuje dobey sprzęt bo na pewno się przyda:-p

Dana choroba:-( trzeba przepędzić ją raz na zawsze:-), po za tym zaraz do ciebie dołączę:tak:

Kwiatuszek a jak temp dziś??? może akurat, ja tam bym siknęła a co:-D

Mary ????odpoczywasz jeszcze po relaksie z mężem???:-):-p

Dziś piekę drożdzóweczkę i już czuć zapach w całym domu - to mój debiut:sorry2:

Ostatnia edycja:
Danka - bo Ja Ci mówię - na wrzesień się szykuj :-p

Heh to był najczęściej powtarzany tekst na studiach w sesji letniej:-D:-D

Anastazja i masz rację, dla mnie dworzec w Katowicach jest totalnie pochrzaniony. Staram się go unikac jak ognia, ja tam się zawsze nabiegam i nadenerwuję jak nie wiem. A uzyskac jakieś sensowne informacje to naprawdę wielka sztuka

hej laseczki

ja z doskoku bo nadal mam siostrę z dziećmi , dzisiaj wieczorem wyjeżdzamy więc dopiero będę w poniedziałek ;-)
chcę tylko napisać ,że trzymam mocno kciuki za testujące nie długo :tak:a za staraczki owocnych wieczorów i nocek :tak::-D

miłego weekendu życzę :************

a tak na marginesie uuuwielbiam knedle <mniam,mniam>

reklama
Dzien dobry dziewczynki!

Przepraszam, ale nie mialam jak wleciec dzis. Rano wleciala kolezanka z synkiem na kawke, a zaraz moj M. wraca z pracy i bedziemy jezdzic, bo czas juz powoli brac sie za prawko!!! :baffled: Tak wiec wlece na dluzej jak tylko bede mogla, a teraz uciekam.

Buziaki!

Danao
- przykro mi z powodu @...

Do góry