reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ja artystka?;-):-D Dlaczego?:-)
Ani@k ja się udzialałam (i dalej udzielam) na staraniach po raz pierwszy i na mamusiach 2012. Kilka razy napisałam tez na weterankach:tak:
Ze złych wiadomości: cos mi mówi, że przyjdzie @ i to szybciej niż ja i kalendarz myślimy

a który masz dc ?

artystka bo masz fajnie zakręcone pozytywnie posty :tak:

reklama
Ale ruch, aż miło jak się wchodzi:-):-)

Ani@k
witam:-) zpraaszam he he, co do macicy to nie znam nikogo:tak:

Zuzanka u nas tez wietrznie,coś mi się wydaje że nadmucha tu jakiejś burzy - uwielbiam takie rozładowania atmosferyczne, szczególnie w nocą:-)

Dana to goście zjadą:-) a dokładnie gdzie na mazury???

Nikusia aż nie możliwe że tacie cuda się dzieją z cyklami heh:-) ale nadzieja jeszcze jest jak dajesz takie wiadomośći:tak:

Ostatnia edycja:

Sun u nas bez zmian, ja nadal w martwym punkcie:-(, a ty jak się czujesz??? Co u Was???

Roza u nas bez zmian... 02.09 powinna przyjść @... czekam na nią z niecierpliwością... i znów idę na monitoring... W kolejnym cyklu zapewne pójdę na drożność jajowodów (tzn. w październiku), a w listopadzie na IUI... We wrześniu 10 jedziemy na urlop i mam zamiar odciąć się od rzeczywistości... :-)

Nikusia - 3 lata starań? Gratuluję Ci wytrwałości :) jesteś bardzo dzielna. Strasznie dużo czytania od mojej ostatniej wizyty tutaj:) w sumie to mi głupio, bo nawet się nie przedstawiłam, tylko tak na chamca wbiłam w rozmowę:p. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ciepło, bo wydaje mi się, że zagoszczę tutaj na dłużej.....:) pozdrowionka dla was dziewczynki, bardzo miło czyta się wasze wypowiedzi:)

Alescie popisaly! ;-)
My wybylysmy z moja corcia na spacer i male zakupy. :-)

Zuzanka, Ania
- witajcie! I ja nowa na tym watku, ale fajnie, ze coraz wiecej babeczek wlatuje. ;-)

Tymczasem u mnie burza, a do tego net mi strasznie muli...

reklama
Tak zescie naplodzily od rana ze nie wiem co komu mam napisac, bo jestem w pracy i siedze na telefonie, a tak ciezko to wszystko ogarnac;D ale przeczytalam was hehe;)

Witam nowe kolezanki "po fachu" chociaz ja tez nowa;D

Ja dzis u kumpeli bylam, farbowala mi wlosy bo juz jak pol dupy zza krzaka wygladalam;D i tak sie naradzalam z nia co tu dalej robic z tymi moimi ciazowymi niepowodzeniami... I dalej nic nie wiem;D

Ktos mnie pytal o tempke dzis (chyba Roza) - a wiec moja tempka dzis normalna 36,6 :] porypane to wszystko;]

U mnie tak jak juz wczesniej pisalam od 3dni zanosi sie na burze i dalej nic. Duchota jak nie wiem.

Do góry